Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Kliztyzacja -parę pytań na prawdę początkującego

17 Odpowiedzi, 11320 Wyświetleń

obser

2016-05-23, 19:09:20
Top użytkownik
awax,a dlaczego mamy się niby przyłączać do Twoich BEZPŁATNYCH działań,ja też robię coś nieraz bezpłatnie,ale też mam swój biznes,który na to pozwoli.Co mam się dokładać do szkloły w Szczecinku?Wolę coś zrobić coś w swoim rejonie,bo prawda jest naga,nic za darmo nie robisz,dostaniesz order,będziesz Szanowanym Obywatelem Miasta,zaproponuj udział w "złotej działalności".Fajnie zaprosić wierchuszkę (ludzie w szkoleniach za to zapłacili),więc jak znowu się coś zmieni to będziesz 1 na liście akredytacji.W samarytanizm,sorry,nie wierzę.
Wiem,że poczatkujący już racji bytu nie mają i lepiej,aby się tego nie tykali,ale trzeba spokojnie im to wytłumaczyć.I tak forum ewoluowalo,bo z 10 lat temu dopiero były odpowiedzi.Znam ludzi,którzy chcą po prostu zrozumieć,co będzie się u nich robić i jak to działa.Ja do nich też należę,jak zakładali mi stację uzdatniania,to mocno się tym interesowałem,choć przecież zakładać sam nie chciałem,ale też nie chciałem,aby hydraulicy mi ciemnotę wciskali-czasem mimo woli ,bo niedouczeni.Chciałem zrozumieć zasadę działanie,sposób regeneracji złoża itp.A zakładać profesjonalnie-nie moja branża.Fakt,że najpierw poszperałem w necie,ale Ci powiem większość to artykuły sponsorowane i odbiegające od rzeczywistości,co też w klimie się zdarza.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa