Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Kliztyzacja -parę pytań na prawdę początkującego

17 Odpowiedzi, 11351 Wyświetleń

awax

2016-05-24, 05:15:03
Top użytkownik
obser napisał(a):awax,a dlaczego mamy się niby przyłączać do Twoich BEZPŁATNYCH działań,ja też robię coś nieraz bezpłatnie,ale też mam swój biznes,który na to pozwoli.Co mam się dokładać do szkloły w Szczecinku?Wolę coś zrobić coś w swoim rejonie,bo prawda jest naga,nic za darmo nie robisz,dostaniesz order,będziesz Szanowanym Obywatelem Miasta,zaproponuj udział w "złotej działalności".Fajnie zaprosić wierchuszkę (ludzie w szkoleniach za to zapłacili),więc jak znowu się coś zmieni to będziesz 1 na liście akredytacji.W samarytanizm,sorry,nie wierzę.
Wiem,że poczatkujący już racji bytu nie mają i lepiej,aby się tego nie tykali,ale trzeba spokojnie im to wytłumaczyć.I tak forum ewoluowalo,bo z 10 lat temu dopiero były odpowiedzi.Znam ludzi,którzy chcą po prostu zrozumieć,co będzie się u nich robić i jak to działa.Ja do nich też należę,jak zakładali mi stację uzdatniania,to mocno się tym interesowałem,choć przecież zakładać sam nie chciałem,ale też nie chciałem,aby hydraulicy mi ciemnotę wciskali-czasem mimo woli ,bo niedouczeni.Chciałem zrozumieć zasadę działanie,sposób regeneracji złoża itp.A zakładać profesjonalnie-nie moja branża.Fakt,że najpierw poszperałem w necie,ale Ci powiem większość to artykuły sponsorowane i odbiegające od rzeczywistości,co też w klimie się zdarza.

Piszesz,że Wolisz coś zrobić w swoim regionire,SUPER.
Na konferencji powstał pomysł aby utworzyć kilka ,może kilkanaście ośrodków dokształcania zawodowego w całym Kraju.
Szukamy osób ,które mogłyby takie ośrodki uruchomic na swoim terenie.
"nic za darmo nie robisz,dostaniesz order,będziesz Szanowanym Obywatelem Miasta"
Co do pieniędzy zarobionych na szkoleniach to mógłbym je wydać np. na wycieczkę na Karaiby.Tak przy okazji,czy ja interesuję się ile i na czym Ty lub Ktoś inny zarabia?Trochę to małostkowe.Szkolenia może prowadzić każdy,wystarczy spełnić wymagania UDT.
To jak ,można na Ciebie liczyć w sprawie ośrodków dokształcania?
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa