Odkopię troszkę temat
Zastanawiam się nad Klimatyzatorami LG Basic lub Gree Change po 3,5 kw Chcę schłodzić sypialnię 15m2 od wschodu jedno okno, słońce w okno tylko do 12, białe rolety. Jednak w ciągu dnia chcę otwierać drzwi sypialni aby rozchodził się chłód troszkę na przedpokój i drugi pokój Ale podstawa to sypialnia. Zależy mi też aby klimatyzacja była możliwie cicha. LG według danych producenta jest trochę cichsze od Gree. Wiem, że to sprzęty z niższej półki, ale czy z doświadczenia możecie powiedzieć coś co konkretnie przeważyło by za którąś z firm ?
Sam myślę o LG ze względu na db. Czy przy tej półce sprzętu marka nie ma już większego znaczenia ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-06-04, 21:47:48 przez Zbyszek80.)
Zastanawiam się nad Klimatyzatorami LG Basic lub Gree Change po 3,5 kw Chcę schłodzić sypialnię 15m2 od wschodu jedno okno, słońce w okno tylko do 12, białe rolety. Jednak w ciągu dnia chcę otwierać drzwi sypialni aby rozchodził się chłód troszkę na przedpokój i drugi pokój Ale podstawa to sypialnia. Zależy mi też aby klimatyzacja była możliwie cicha. LG według danych producenta jest trochę cichsze od Gree. Wiem, że to sprzęty z niższej półki, ale czy z doświadczenia możecie powiedzieć coś co konkretnie przeważyło by za którąś z firm ? Sam myślę o LG ze względu na db. Czy przy tej półce sprzętu marka nie ma już większego znaczenia ?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY