Ano dlatego, że nie bardzo mi się podoba uruchamianie instalacji "na przedmuch" czynnikiem z agregatu. Wiem, że to się da zrobić. Ale - ponieważ nie zajmuję się tym tematem, to dla własnego dobrego samopoczucia, że jest na pewno OK, że nie wypuściłem za dużo, albo cośtam - wolałbym żeby to zrobił ktoś, kto ma w tym doświadczenie i czynnik pod ręką, w razie potrzeby.
Nie chodzi mi o to, żeby koniecznie w życiu wszystko samemu zrobić. Montaż mechaniczno-elektryczny nie jest problemem. Ale doktoryzować się w chłodnictwie nie mam zamiaru, bo nie moja działka, na ten rynek wchodzić nie będę (mam nadzieję
)
Jak będę musiał, to sobie zapewne uruchomię sam, ale skoro mógłby ktoś to zrobić z doświadczeniem, to tak bym wolał po prostu.
Nie chodzi mi o to, żeby koniecznie w życiu wszystko samemu zrobić. Montaż mechaniczno-elektryczny nie jest problemem. Ale doktoryzować się w chłodnictwie nie mam zamiaru, bo nie moja działka, na ten rynek wchodzić nie będę (mam nadzieję
)Jak będę musiał, to sobie zapewne uruchomię sam, ale skoro mógłby ktoś to zrobić z doświadczeniem, to tak bym wolał po prostu.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY