Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

szkolenia i egzaminy f-gazy

100 Odpowiedzi, 110041 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

obser

2016-07-08, 17:44:56
Top użytkownik
To tak jak myślałem-"wyrywkowa weryfikacja certyfikatów personalnych".A kto nie ma będzie miał spokój,bałem się ,że tak będzie,ale cóż,życie.Jednak u nas zawsze lepiej było kombinować,niz legalnie działać,najlepiej na siebie nic nie mieć,i hulaj dusza piekła nie ma. Akurat mnie to nie obchodzi,ale z tymi szkoleniami na samochodówkę,to trochę polecieli w "bambuko".Robić pełne F-gazy,by zrobić Passata?Tak to jest,jak do żłoba pcają się z kluczy partyjnych,potem takie "głąby" nie wiedzą co robią, tylko myślą jak wydać zarobioną kasę.A jak już tak zrobili i powyciągali od ludzi kupę kasy, to niech teraz wsiądą w swoje limuzyny i pojadą od wulkanizacji do wulkanizacji i sprawdzają papiery.Jak się pozamyka tatałajstwo to wtedy będziemy mogli odrobić tą kasę. Czy w normalnym kraju dopuszczalne byłoby aby na OLX przez pół roku było ogłoszenie o sprzedaży r134a bez papierów i certyfikatów?To więc po co te ewidencje,aby legalnego w razie pomyłki u.....ić.

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa