A ja uważam że powinny być dobre szkoły które kierunkują specjalistów a nie uczą o wszystkim dookoła. Potem człowiek głupi musi się douczać a kolejny głupek robi kursy dumnie zwane szkoleniami by zdobyć kasę a że u nas papier się liczy to daje się go jak popadnie bo tam gdzie zweryfikują wiedzę i papierka nie dadzą tam brakuje klientów. Podałem prosty przykład pani do mnie dzwoni u już zapewnia o zdanym egzaminie ja totalnie o nic takiego nie zapytałem a już dostałem odpowiedź.
Im więcej durnych przepisów tym więcej luk w nich powstających. I tak wczoraj dowiedziałem się że UE debatuje nad sytuacją społeczną murzynów albinosów w Afryce i że trzeba słać tam pieniądze unijne bo przecież kraje Europejskie czerpały z Afryki niesamowite korzyści w przeszłości - a co mnie to k..... obchodzi że Francja USA i UK miała tam kolonie i dlaczego ja mam za to płacić??? Noooo ale to już zmiana tematu ale chciałem tylko zaznaczyć jakimi absurdami się zajmują nasi EUROduposłowie.
Im więcej durnych przepisów tym więcej luk w nich powstających. I tak wczoraj dowiedziałem się że UE debatuje nad sytuacją społeczną murzynów albinosów w Afryce i że trzeba słać tam pieniądze unijne bo przecież kraje Europejskie czerpały z Afryki niesamowite korzyści w przeszłości - a co mnie to k..... obchodzi że Francja USA i UK miała tam kolonie i dlaczego ja mam za to płacić??? Noooo ale to już zmiana tematu ale chciałem tylko zaznaczyć jakimi absurdami się zajmują nasi EUROduposłowie.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY