stefanbud napisał(a):WitamTeraz odpowiem jako prezes KCICHIK.
Ja zawsze mam wrażenie ze pijesz do mnieale się juz przyzwyczaiłem. No ale powiedz co lepsze samouk z dużą praktyką czy kujon bez w terenie? Piszesz prawdę ale nieraz życie zmusza, w Polsce trzeba być elastycznym. Ja mysle ze niedługo wejdzie przepis o weryfikacji uprawnień i co pięć lat trzeba będzie zdawać. Narazie byla podpucha żeby cena nie przerazala.
Pozdrawiam
Odnoszę wrażenie,że Ty po prostu chciałbyś być kimś bardzo ważnym ,ale bez ponoszenia żadnych "kosztów"
Daj coś od siebie,poświęć trochę wolnego czasu,zrób cokolwiek poza krytykowaniem.
Być może ja popełniam błędy w KCICHIK ,ale się staram.Nie zarabiam na Stowarzyszeniu,a wręcz przeciwnie to co Centrum zarobiło dzięki nieodpłatnej mojej pracy i pracy pracowników awax u ,którym awax płaci przeznaczam na próby konsolidacji osób z branży.
Co Ty zrobiłeś za darmo dla branży????poza krytykowaniem na forum???.
Pomyśl,może załóż nowe Stowarzyszenie,ja chętnie się przyłączę.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
ale się juz przyzwyczaiłem. No ale powiedz co lepsze samouk z dużą praktyką czy kujon bez w terenie? Piszesz prawdę ale nieraz życie zmusza, w Polsce trzeba być elastycznym. Ja mysle ze niedługo wejdzie przepis o weryfikacji uprawnień i co pięć lat trzeba będzie zdawać. Narazie byla podpucha żeby cena nie przerazala.