Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

szkolenia i egzaminy f-gazy

100 Odpowiedzi, 110204 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

Fujitsu Szczecin

2016-07-12, 06:21:51
Top użytkownik
Witam

Tu się nikt nie czepia Awaxa, tu Awax czepia się wszystkich. Jak sie robi coś bezinteresownie to się tym nie chwali bo to sie dla siebie robi. Wyobraź sobie że ktoś by napisał ze lubi dzieci i że rozdawał im za darmo lizaki na miescie... Wszyscy lubimy dzieci. Prawda.

Ja źle ująłem pisząc do Awaxa że pije do mnie, powinienem ująć że pije do takich jak ja samoukow. Zdziwił by się mgr. inż Awax ilu takich jest na forum z wieloletnim doświadczeniem którzy szkół chlodniczych nie pokonczyli, którzy zdobyli zawod od ojca lub życie zmusiło do zmiany zawodu, wlasnie traktuje ich jak podchlodniarzy, gorszy gatunek bez szkoły. Tu jest problem a jak się nie zgadzasz to cie usunie tak jak mnie.

W jednym się zgadzam z Awaxem, nie o wszystkim i nie z kazdym na otwartym forum. Dlatego caly czas proszę Administracje forum o takie miejsce dla nas na tym forum z tym że odpolitycznione, bez stowarzyszeń, krzykaczy i malkontentów. Sami zdecydujemy z kim rozmawiamy i o czym.

Pozdrawiam Samouków.
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa