Ale jatka w tym poście i nikt nie wzywa na pomoc admina aż dziw .... Dawno tu mnie nie było....
Ale chciałem spytać awax Ty mówisz o tym jednym gościu ze stolycy? Gdzie są ci inspektorzy w udt? Skoro nie można się najprostrzej rzeczy dowiedzieć. Zadzwoń gdziekolwiek poza stolicą. W naszym "tanim" państwie nagle zatrudnią setki a może tysiące inspektorów z nie byle jaką wiedzą zresztą skąd ich nagle wezmą? Ludzi ,którzy rozróżnią rurę z woda od rury z freonem... Czyżby kolejny wątek science fiction.
awax napisał(a):Wówczas też można spodziewać się ,że inspektor UDT poprosi któregoś z pracowników np. o omówienie prostego obiegu chłodniczego,albo o przeprowadzenie odzysku czynnika.
Ale chciałem spytać awax Ty mówisz o tym jednym gościu ze stolycy? Gdzie są ci inspektorzy w udt? Skoro nie można się najprostrzej rzeczy dowiedzieć. Zadzwoń gdziekolwiek poza stolicą. W naszym "tanim" państwie nagle zatrudnią setki a może tysiące inspektorów z nie byle jaką wiedzą zresztą skąd ich nagle wezmą? Ludzi ,którzy rozróżnią rurę z woda od rury z freonem... Czyżby kolejny wątek science fiction.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY