Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Czy mozliwe jest odprowadzenie ciepla z klimy do klatki wentylacyjnej?

13 Odpowiedzi, 10862 Wyświetleń

maro196

2008-08-12, 10:28:47
Użytkownik
mg zeby na Twoja wiedze mozna bylo liczyc to by spoko bylo... a ty jestes taki tempak ze na maxa..... jakbym mial problem to bym w zyciu nie chcial Twoich rad bo potrafisz sie tylko wymądrzać i wydaje mi sie ze w praktyce gówno potrafisz... jestes z tych co uwazaja sie za ch.j wie co, najwiecej mają do powiedzenia a na ch.j sie nadają jezelii chodzi o jakas rade... moze w praktyce jest inaczej... nie wiem moze nadajesz sie na podawanie kluczy nastawnych hehe tak o tobie mysle. Stefana przynajmniej mozna bylo sie zapytac i uzyskac odpowiedz, przez takich frajerow jak ty to forum schodzi na psy, mam nadzieje ze z takimi fachowcami jak ty i te twoje kolzanki z forum co tylko krytykuja nigdy nie bede musial pracowac, pewnie siedzisz w jakiejs kanciapie i zaraz napiszesz jakiegos gniota jaki to ty fajny jestes jak sie znasz i wogole fachura jestes.... chyba fachowiec od je..nia owiec nara tłumoku
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-08-12, 10:30:45 przez maro196.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa