Czy ktoś się orientuje jaki producent chodzi o jednostkę ścienna split spełnia poniższe wymagania. Mi mimo sprawdzenia kilku producentów nie udało się znaleźć. Kaisai - nie zgadza się nominalny pobór mocy, przepływ, moc akustyczna - jednostka wew, moc akustyczna - jednostka zew., Rotenso, Sincalir,LG, gree nie mają klimatyzatora o mocy 7kW, airwell nie spełnia mocy akustycznej dla jednostki zew i wew, mdv i fujitsu też nie spełniają.
Zastawia mnie co rozumieć przez nominalne natężenie przepływającego powietrza, nominalny poziom mocy akustycznej, nominalny poziom ciśnienia akustycznego. Producent podaje te parametry na najniższym, średnim i najwyższym biegu. Nie znalazłem producenta który podaje wartość nominalną tych parametrów. Moim zdaniem moim zdaniem powinno być zamiast nominalny napisze maksymalny lub na najwyższym biegu albo po prostu bez słowa nominalny.
Jednostka wewnętrzna:
1. technologia sterowania inwerterowego
2. Klasa energetyczna co najmniej A
3. Nominalna wydajność chłodnicza min. 7kW
4. Nominalny pobór mocy dla chłodzenia max.2,5kW
5. Nominalne nateżenie przepływającego powietrza przez wentylator podczas chłodzenia min 17 m3/min
6. Nominalny poziom mocy akustycznej podczas chłodzenia max 50dB
7. Nominalny poziom ciśnienia akustycznego podczas chłodzenia max 45dB
Jednostka zewnętrzna:
1. Poziom mocy akustycznej dla chłodzenia max 65 dB
2. Praca podczas chłodzenia w temperaturze otoczenia co najmniej - 10 do 45C
3. Czynnik chłodniczy : dopuszczony do stosowania w Polsce
4. Zasilanie: jednofazowe
Zastawia mnie co rozumieć przez nominalne natężenie przepływającego powietrza, nominalny poziom mocy akustycznej, nominalny poziom ciśnienia akustycznego. Producent podaje te parametry na najniższym, średnim i najwyższym biegu. Nie znalazłem producenta który podaje wartość nominalną tych parametrów. Moim zdaniem moim zdaniem powinno być zamiast nominalny napisze maksymalny lub na najwyższym biegu albo po prostu bez słowa nominalny.
Jednostka wewnętrzna:
1. technologia sterowania inwerterowego
2. Klasa energetyczna co najmniej A
3. Nominalna wydajność chłodnicza min. 7kW
4. Nominalny pobór mocy dla chłodzenia max.2,5kW
5. Nominalne nateżenie przepływającego powietrza przez wentylator podczas chłodzenia min 17 m3/min
6. Nominalny poziom mocy akustycznej podczas chłodzenia max 50dB
7. Nominalny poziom ciśnienia akustycznego podczas chłodzenia max 45dB
Jednostka zewnętrzna:
1. Poziom mocy akustycznej dla chłodzenia max 65 dB
2. Praca podczas chłodzenia w temperaturze otoczenia co najmniej - 10 do 45C
3. Czynnik chłodniczy : dopuszczony do stosowania w Polsce
4. Zasilanie: jednofazowe
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY