tryb grzania na 100%
oszczędzanie energii nigdy nie włączałem bo ta funkcja działa tylko przy chłodzeniu
a gdzie to ma wyślewietlać błąd ? pokazuje tylko temperature i tryb pracy, błąd to jakiś kod numeryczny czy jak ?
serwisant, który to montował jest za granicą, będzie na święta
powierzchnia 40m2
instalacja zrobiona najkrócej jak to możliwe z salonu przez spiżarnie na zewnątrz, jakieś 2,5m, ze spadkiem oczywiście odpływu kondensatu
wycieki oceniałem wizualnie, używając wody z mydłem, nigdzie nie ma żadnych plam
z prądem brak problemu, bo mam 25kW na budynek 100m2
dzwoniłem do innego serwisanta i podpowiedział aby uruchumić w trybie JET MODE - ruszyło od razu i wieje gorącym powietrzem jak huragan
! czyli co ? elektronika wariuje ?
Najcześciej uruchamiam klimę poprzez aplikację AIRPATROL, ale też ustawiam na tryb grzania, bo domyślnie jest auto. Problemy występowawy czy to włączone aplikacją czy też manualnie.
oszczędzanie energii nigdy nie włączałem bo ta funkcja działa tylko przy chłodzeniu
a gdzie to ma wyślewietlać błąd ? pokazuje tylko temperature i tryb pracy, błąd to jakiś kod numeryczny czy jak ?
serwisant, który to montował jest za granicą, będzie na święta

powierzchnia 40m2
instalacja zrobiona najkrócej jak to możliwe z salonu przez spiżarnie na zewnątrz, jakieś 2,5m, ze spadkiem oczywiście odpływu kondensatu
wycieki oceniałem wizualnie, używając wody z mydłem, nigdzie nie ma żadnych plam
z prądem brak problemu, bo mam 25kW na budynek 100m2
dzwoniłem do innego serwisanta i podpowiedział aby uruchumić w trybie JET MODE - ruszyło od razu i wieje gorącym powietrzem jak huragan
! czyli co ? elektronika wariuje ?Najcześciej uruchamiam klimę poprzez aplikację AIRPATROL, ale też ustawiam na tryb grzania, bo domyślnie jest auto. Problemy występowawy czy to włączone aplikacją czy też manualnie.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY