Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Atom machine do odgrzybiania klimatyzacji

12 Odpowiedzi, 13775 Wyświetleń

obser

2017-03-02, 14:07:14
Top użytkownik
Kupownie tego urządzenia opłaca się w komplecie z płynami.urządzenia dobre,markowe preparaty,bo Errecom,i już mi się ich zrobiły sprawne 4 szt. Włączm je tzn. 2 szt kładąc na dywaniku pasażera,sedan 10 min,kombi ok.15 min.Płynu starczy na 4 ayta. Jeśli Klient przyjechał ze wzglądu na smród informuję go, że w razie niezadziałania tego spróbujemy już bezpłatnie ozonu (wytwornica 14g/h) od 30-90 minut, potem ok 40 min zamknięte auto,wietrzenie 20 minut i ogrzewanie samochodowe. Jeśli po tych zabiegach dalej capi z klimatyzacji zalecam fizyczne dostanie się do parownika. Można by się pobawić Tunapem,ale to trochę zachodu,większe koszty, Ozon mogę bezpłatnie zafundować,bo te trochę prądu mnie nie zbawi,a autko sobie pracuje na paliwie Klienta. Skłądam sobie teraz 20g/h na 12V to odstawię takie autko na ozonowanie w jakiś wolny kąt i niech się męczy. Jakoś nie zauważyłem spadających podsufitek,jak jest skóra,to trochę się boję i zmniejszam dawkę,choć nigdy nic się nie stało,a kiedyś znajomemu zrobiłem ekstremalne ozonowanie i żadnych śladów nie było.Zastanawiają mnie skutki ozonowania urządzeniami 0,5g/h które to są sprzedawane i reklamowane.Toć to powinno się nimi ozonować z parę dni?
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa