Montuję klimy Gree od pięciu lat, przez ten czas zamontowałem koło 300 sztuk i tylko miałem 2 awarie, obie to były uszkodzone płytki PCB jednostek zewnętrznych. Na części czekałem max tydzień (kupuję jednostki i części w dużej hurtowni w Krakowie). W porównaniu do LG które dostarcza mi ta sama hurtownia na zamontowane ok 100 szt padło 10. W domu również posiadam Gree modele Change GWH09 i 12 używam ich do grzania i chłodzenia od 4 lat i zero problemów. Gree to wprawdzie chinol ale w porównaniu z takim Kaisaiem ( gdzie człowieka już szlak trafia gdy ma otworzyć pokrywę by dostać się do filtrów) to niebo a ziemia. Poza tym pomimo niskiej ceny w urządzeniach Gree znajdziemy dodatki których nie mają nawet drożsi konkurenci ( jonizatory, filtry plaznowe, grzałka karteru sprężarki, czy grzałka tacy ociekowej j.zew.)
Co do 5 letniej gwarancji, na rynku od kilku lat są dostępne klimatyzatory marki Cooper&Hunter od początku objęte 5 letnią gwarancją, a pochodzą wprost z fabryki Gree.
Co do 5 letniej gwarancji, na rynku od kilku lat są dostępne klimatyzatory marki Cooper&Hunter od początku objęte 5 letnią gwarancją, a pochodzą wprost z fabryki Gree.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY