ja mam Makite, wkrętarka z udarem mechanicznym, wiertarka z pneumatycznym i szlifierka kątowa, wszystko 18 V, akumulatory 3 Ah , ładują się szybko, do wiertarki i wkrętarki wystarczają spokojnie, do szlifierki trochę małe, ale tniemy szpilki 8-12 to spokojnie sobie radzi - do szlifierki wziąłbym jeden większy powiedzmy 4 Ah, do reszty 3 Ah wystarczy, polecem jeszcze mały odkurzacz na takie akumulatory, w pracy się przydaje, nie trzeba targać wielkiego, a i w aucie na szybko można odkurzyć. Ładowarka podłączona pod przetwornicę, tak, że podczas jazdy ładujemy aku, jeżeli jesteś zmarźlak to kup sobie elektronarzędzia milwakee i mają fajne bluzy podgrzewane i kurtki, na akumulatory od elektronarzędzi, wkładasz aku w kieszeń i jesteś niezniszczalny na mrozie. Moim zdaniem taki sprzęt tylko markowy, kupowałem razem z kolegą, on kupił chinole i już akumulatory nie trzymają, moje super.
Pamiętaj żeby akumulatory w teczce były zawsze naładowane, wożenie rozładowanych skraca ich żywotność, tak jak w aku od samochodu. Sprzęt polecam - naprawdę upraszcza i przyśpiesza robotę.
Pamiętaj żeby akumulatory w teczce były zawsze naładowane, wożenie rozładowanych skraca ich żywotność, tak jak w aku od samochodu. Sprzęt polecam - naprawdę upraszcza i przyśpiesza robotę.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY