No ale jak słyszę LG ma dość słabą ostatnio renomę.Pewnie chodzi to o pojedyncze egzemplarze i biurokrację w sprawach gwarancji. Ja współpracuję od 11 lat z firmą i ewentualne części dostaję po krótkim telefonie na drugi dzień i to zazwyczaj kończy sprawę i człowiek zapomina. A potem w wolnej chwili robimy do tej awarii papierologię i odsyłam zbiorczo zużyte części. I człowiek zapomina. Ale to długoletnie obustronne zaufanie. Podejrzenie elektroniki? Firma podsyła mi od razu komplet, co nie zużyję odsyłam zaraz, a zepsute zbiorczo. W lG trzeba trochę papierologii poprzesyłać, a w sezonie ciężko o czas. W każdej marce może jakiś egzemplarz być wadliwy, jak wszystkie wyroby. Ja założyłem 3 lata temu Basica, bo wymiary j.z. tylko ten model spełniał (wys. do 50cm) i hula do dziś. Ale ogólnie już chyba 15 lat nie zakładam LG, choć kiedyś nawet tyle zakładałem, że załapałem się na marcowy sponsorowany luksusowy pobyt w Zakopanem dla TOP 50. Ile lat temu nie pamiętam,było to w marcu i na najwyższym poziomie.
Ale to były dobre czasy r22 i on/off
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-05-20, 16:50:07 przez obser.)
Ale to były dobre czasy r22 i on/off
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY