@gajdek419, a czy ja pisałem, że odzyskuję cały olej, jak z odciągniętego 500g czynnika maszyna odseparuje 8-13 g uważam że to norma. Z jednego Mercedesa trzema cyklami odzyskałem 260g oleju z czynnika, a czwarty odzysk skończył się na 15g więc tak zostawiłem i układ zaczął prawidłowo chodzić. Powiem Ci inaczej- na szkoleniu pewna grupka wyszła na papieroska,ja też. Luźna rozmowa i wypowiedź jednego człowieka, że te serwisy to byłaby opłacalna sprawa,żeby nie był taki drogi olej. Po wypytaniu się dlaczego stwierdził, że sprawdza w tabeli ilość czynnika i ilość oleju i wbija te ilości do maszyny i wlewa nominalną ilość + maszyna z automatu dokłada przecież odzyskaną ilośc. To po trzech jego serwisach ile oleju będzie w układzie? Po kiego np. w Texie automat doda sam z siebie 15 g oleju i 5g UV? Abyś miał pracę
Niestety mieszkam w dziurze, nigdzie nikt nie słyszał o płukaniu, nawet jakby słyszał, to podejrzewałby o jakieś zbędne czynności, gdzie serwisy robią za 39,90 ze 100 g czynnika, a za 59,90 do pełna. W jednym poście moim wkleiłem oferty.
Niestety mieszkam w dziurze, nigdzie nikt nie słyszał o płukaniu, nawet jakby słyszał, to podejrzewałby o jakieś zbędne czynności, gdzie serwisy robią za 39,90 ze 100 g czynnika, a za 59,90 do pełna. W jednym poście moim wkleiłem oferty.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY