Dziękuję wszystkim za posty. Ja kupiłem wcześniej zestaw testo 570-2 czy się opłacało nie wiem uznałem że już czas dla mnie. Jednak nadal na pierwszy rzut idzie stary poczciwy cps "analogowymi" manometrami najlepiej się z nimi czuję. Smart sondy przydają się przy przeglądach "ucieka" mało gazu oraz przy regulacji zaworu rozprężnego jak jeszcze mam zasięg. Telefon kupiłem niezbyt drogi w biedronie niteo tools jednak nie jest jakiś stary uznałem że szkoda wydać 1000zł lub więcej na coś co zaraz padnie ( wcześniej miałem 3 samsungi każdy padał po roku ). Nie posiadam konta gogle ani też sklepu play po rozmowie z polskim oddziałem testo otrzymałem program testo przygotowany specjalnie dla mojego telefonu w postaci pliku apk . Niemcy postarali się nawet dla tak błahego użytkownika jakim ja jestem. Nie spodziewałem się że się pomęczą. Łączy się z dwiema sondami powyżej są problemy. Sądy mam takie jak wszyscy jedyny problem może być w telefonie. Lista działających bezproblemowo przydała by się chyba wszystkim. Dziękuję Czesiu za pełen informacji post widzę że używasz redukcji z zaworkiem , być może znasz ja używam takich szybko złączek
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Testo smart probes dobrze działający telefon jaki?
24 Odpowiedzi, 15059 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY