Jak dla mnie to Ford na 100% nie produkuje skraplaczy, jest to na 100% produkt brandowany,po drugie o kosztach serwisu trzeba już teraz rozmawiać na bieżąco, bo to co się dzieje z czynnikiem przechodzi ludzkie pojęcie. Wigmors toć to wiodąca hurtownia chce prawie 1200 zł + kaucja za butle. To ile wziąć za napełnienie, serwis, ozonowanie jak wleję 900 g? 150 zł? Ja dalej będę stosował: 100 zł serwis. +10 zł za każde 100g rozpoczęte czynnika, ozonowanie 60 zł, 100 zł ultradźwięki Errecom, 130 ultradźwięki Hella.szukanie wycieku,lub sprawdzenie układu azot 40 zł,bez względu na wynik. Robią u nas to za połowę, zobaczymy jak długo, jednemu serwisowi padł czerwony przewód i robi tylko niebieskim już prawie 2 tygodnie, już parę Klientów przyjechało,twierdząc ,że mają 2 porty i tak chcą mieć zrobione. A ja w tym roku wymieniałem węże,bo -były brudne i złącz Parkera,aby była pewność.
Co do oleju,to nie jest tak jak jak pisz Ignas. Olej musi być taki jaki przewidział producent,Zawsze w zbiorniczku raczej jest 46,ale jak przyjedzie auto na PAG100,to wynienia się olej i robi funkcję przepłukiwania wewnętrznego stacji. Węże są czyste, bo po każdym serwisie są automatycznie opróżniane,dopiero maszyna wyda wydruk,a przy czyszczeniu stacji nowy olej będzie gotowy do aplikacji. Prościej można przerwać serwis i podać odpowiednią ilość oleju aplikatorem ręcznym.
Co do oleju,to nie jest tak jak jak pisz Ignas. Olej musi być taki jaki przewidział producent,Zawsze w zbiorniczku raczej jest 46,ale jak przyjedzie auto na PAG100,to wynienia się olej i robi funkcję przepłukiwania wewnętrznego stacji. Węże są czyste, bo po każdym serwisie są automatycznie opróżniane,dopiero maszyna wyda wydruk,a przy czyszczeniu stacji nowy olej będzie gotowy do aplikacji. Prościej można przerwać serwis i podać odpowiednią ilość oleju aplikatorem ręcznym.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY