@Tadeusz4321 Dzięki!
Umówiłem się do serwisu, auto odstawiam w poniedziałek po południu, we wtorek ma być gotowe do odbioru. Zderzak nie będzie demontowany, więc odpadła możliwość montażu siatki tuningowej jako zabezpieczenia skraplacza przed kamieniami. Ale pomyślę o tym na pewno w najbliższej przyszłości
Nie pytam już, jak długo powinna być utrzymana próżnia, jak długo powinno trwać ozonowanie (wiem, że zależy to od wydajności urządzenia), nie chcę już Wam dłużej zawracać głowy
no i muszę przecież zaufać serwisantowi, przecież nie będę stał nad nim i patrzył mu na ręce.
Dziękuję za chęć dzielenia się wiedzą. Myślę, że ten wątek będzie przydatny również dla innych żółtodziobów, dlatego - do kompletu - dopiszę jeszcze, jak przebiegła naprawa.
Umówiłem się do serwisu, auto odstawiam w poniedziałek po południu, we wtorek ma być gotowe do odbioru. Zderzak nie będzie demontowany, więc odpadła możliwość montażu siatki tuningowej jako zabezpieczenia skraplacza przed kamieniami. Ale pomyślę o tym na pewno w najbliższej przyszłości
Nie pytam już, jak długo powinna być utrzymana próżnia, jak długo powinno trwać ozonowanie (wiem, że zależy to od wydajności urządzenia), nie chcę już Wam dłużej zawracać głowy
no i muszę przecież zaufać serwisantowi, przecież nie będę stał nad nim i patrzył mu na ręce.Dziękuję za chęć dzielenia się wiedzą. Myślę, że ten wątek będzie przydatny również dla innych żółtodziobów, dlatego - do kompletu - dopiszę jeszcze, jak przebiegła naprawa.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY