Ten York może pociągnąć jeszcze kupę dobrych lat, tym bardziej, że przy kanałówce jest dużo roboty montażowej, którą możesz wykonać sam, a samo podłączenie układu z czynnikiem zlecisz firmie i dużo nie przekroczysz budżetu, a będziesz miał w 100% zapewniony komfort cieplny.
Wartość klimatyzacji używanej w stosunku do nowej jest o wiele korzystniejsza niż wychodzi to w samochodach. Tym bardziej, że chyba można się jeszcze dogadać, bo sprzedawca zwija cały majdan nawet z domem.
Zakładałem Bank, a dokładniej wymieniałem urządzenia, które kazali utylizować i założyłem sobie super sufitówkę w garażu Fujitsu prawie nie używaną i tak naprawdę o wiele lepszy sprzęt jaki im zamontowałem nowy. Ale kto bogatemu zabroni.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-05-06, 15:07:13 przez obser.)
Wartość klimatyzacji używanej w stosunku do nowej jest o wiele korzystniejsza niż wychodzi to w samochodach. Tym bardziej, że chyba można się jeszcze dogadać, bo sprzedawca zwija cały majdan nawet z domem.
Zakładałem Bank, a dokładniej wymieniałem urządzenia, które kazali utylizować i założyłem sobie super sufitówkę w garażu Fujitsu prawie nie używaną i tak naprawdę o wiele lepszy sprzęt jaki im zamontowałem nowy. Ale kto bogatemu zabroni.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY