Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Czy to jest nabijanie klienta w butelkę?

32 Odpowiedzi, 18411 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

dark

2018-05-21, 07:01:15
Nowy użytkownik
Zaraz, bo widzę, że ktoś tu się zaczyna zapędzać. Ten samochód został kupiony ponieważ jest jedną z limitowanych wersji. To nie jest zwykła stara corolla Smile
Dlatego mówię, że mogę dać i 2 tysiące bo chce ogarnąć to auto tak jak było kiedyś w oryginalne.

Sami dobrze wiecie, że ludzie od klimatyzacji mają nałożoną łatkę nabijaczy czynnika. Ktoś przyjedzie, facet widzi że jest problem a mimo to nabije czynnik skasuje pieniądze bo tak jest najłatwiej.
Nie twierdze, że wszyscy są tacy. Jednak pisząc tutaj chciałem zapytać i się upewnić czy w mojej sytuacji tak nie jest.

Co w przypadku gdy ja kupuje ten kompresor(zamierzam kupić regenerowany z gwarancją) kolejny raz płacę za czynnik( który teraz jest drogi), a Pan serwisant znowu obiecuje że teraz będzie działać i po tygodniu już nie chłodzi? Znowu mam bulić i tak do czasu aż mu się skończą pomysły?
Proszę, postawcie się Panowie w skórze klienta Smile

Ja znowu będę marnował swój czas i kogoś, bo ktoś musi mnie odebrać z serwisu jak zostawie auto.
Naprawdę tak się buduje zaufanie wśród klientów?

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa