Poprosiłem o pomoc, bo miałem nadzieję, że ktoś z kolegów przerabiał podobne urządzenia i chciałby się podzielić informacją. Jak nie chce na ogólnym forum, to może zawsze napisać PW. Widzę, że niektórzy nadal jak coś wiedzą, nie chcą się podzielić z młodszymi kolegami, a tylko jakieś zgryźliwe wpisy.
Tak jak pisałem wcześniej na urządzeniu i sprężarce brak jakichkolwiek tabliczek znamionowych. Tak, sprężarka starego typu, tylko model jej był na tabliczce notowanej do korpusu i odpadła. Dlatego zapytałem tutaj.
Jak nadal chciałby ktoś podzielić się wiedzą na temat owego urządzenia, chętnie usłyszę.
Jak się domyślacie, nie mam doświadczenia z tego typami urządzeń. Klient się zgłosił, pasuje go obsłużyć.
Dziękuję za zainteresowanie, pozdrawiam
Tak jak pisałem wcześniej na urządzeniu i sprężarce brak jakichkolwiek tabliczek znamionowych. Tak, sprężarka starego typu, tylko model jej był na tabliczce notowanej do korpusu i odpadła. Dlatego zapytałem tutaj.
Jak nadal chciałby ktoś podzielić się wiedzą na temat owego urządzenia, chętnie usłyszę.
Jak się domyślacie, nie mam doświadczenia z tego typami urządzeń. Klient się zgłosił, pasuje go obsłużyć.
Dziękuję za zainteresowanie, pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY