Szanowni Państwo to jest odpowiedź na wpis Adresata jack63
Pan jack63 pisze:
Witam
Mam pytanie ?organizacyjne?.
Gdzie podział się przycisk ?Edytuj??
Nie można poprawić lub skasować posta.
Czyżby właściciel forum zbierał haki na forumowiczów?
Do tego ciągłe problemy z wysyłaniem postów i to nie tylko moje.
Wysyłam post, a tu ucina go po dwóch liniach w zupełnie przypadkowym miejscu.
Wysyłam jeszcze raz, bo nie mogę edytować, cała treść postu jest, ale jako kolejny post?
Nie da się coś z tymi upierdliwościami zrobić?
Pozdrawiam.
Sami Państwo oceńcie odpowiedź Redakcji.
Odp. Admina:
Witam serdecznie.
Jest okres wakacyjny i trwają prace serwisowe, więc może się zdarzyć, iż coś będzie nie tak działało. Przepraszamy za takie uniedogodnienia, ale pracujemy nad tym, aby w przyszłości wszystko działało znacznie lepiej.
Życzę miłego i słonecznego popołudnia.
Pozdrawiam,
Administrator.
P.s.: Edycja działa, ale jest problem z używaniem cudzysłowów, bo to one powodują ucinanie tekstu (powodem jest stary system forum, możemy go zmienić, ale wówczas zostaną utracone wszystkie wpisy od 2010 r.) Pracujemy nad nowym forum, ale tak, żeby nie stracić ważnych dla Państwa i dla nas postów. Panie jack63 i po co tam mowa nienawiści ? A już na pewno nie zbieramy na nikogo haków, bo i po co.
Pozdrawiam,
Administrator.
Pan jack63 pisze:
Witam
Mam pytanie ?organizacyjne?.
Gdzie podział się przycisk ?Edytuj??
Nie można poprawić lub skasować posta.
Czyżby właściciel forum zbierał haki na forumowiczów?
Do tego ciągłe problemy z wysyłaniem postów i to nie tylko moje.
Wysyłam post, a tu ucina go po dwóch liniach w zupełnie przypadkowym miejscu.
Wysyłam jeszcze raz, bo nie mogę edytować, cała treść postu jest, ale jako kolejny post?
Nie da się coś z tymi upierdliwościami zrobić?
Pozdrawiam.
Sami Państwo oceńcie odpowiedź Redakcji.
Odp. Admina:
Witam serdecznie.
Jest okres wakacyjny i trwają prace serwisowe, więc może się zdarzyć, iż coś będzie nie tak działało. Przepraszamy za takie uniedogodnienia, ale pracujemy nad tym, aby w przyszłości wszystko działało znacznie lepiej.
Życzę miłego i słonecznego popołudnia.
Pozdrawiam,
Administrator.
P.s.: Edycja działa, ale jest problem z używaniem cudzysłowów, bo to one powodują ucinanie tekstu (powodem jest stary system forum, możemy go zmienić, ale wówczas zostaną utracone wszystkie wpisy od 2010 r.) Pracujemy nad nowym forum, ale tak, żeby nie stracić ważnych dla Państwa i dla nas postów. Panie jack63 i po co tam mowa nienawiści ? A już na pewno nie zbieramy na nikogo haków, bo i po co.
Pozdrawiam,
Administrator.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY