Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Klimatyzacja gree w małym mieszkaniu czy mnie naciągają ?

12 Odpowiedzi, 6813 Wyświetleń

MateuszW28a

2018-08-13, 15:43:56
Nowy użytkownik
Witam. Ceny które podałem są ze znanych firm, mogących się pochwalić wieloletnią działalnością oraz wieloma montażami instalacjami. Przykładowo dzisiaj firma działająca na rynku od 90r, montująca klimatyzacje w wielu znanych miejscach w szczecinie wyceniła koszta + urządzenie gree luxuary na ok. 4 do 4.5 tysięcy przy 5 letniej gwarancji. Co prawda czas oczekiwania 1.5miesiąca, ale Ich adres zresztą jest jednym z pierwszych w google mają kilka oddziałów w Polsce. Poprzednią "firme krzak" delikatnie mówiąc obśmieli Wink .

Szkoda, że post tutaj zniósł się do przepychanek a nie rzeczowej dyskusji z laikiem Wink. Bo ktoś kto przeczytałby ten temat dałby się łatwo naciągnąć na 3 tysiące złotych i o ile każdy ma prawo sobie cenę zarządać jaką chce to wykorzystywanie faktu, że mnie nie ma w domu a moja dziewczyna się nie zna już nie jest fajne Wink. Tak samo mówienie, że urządzenie gree luxuary jest tylko jedno i dopytywanie czy na statku mam internet. Zapewne zmiana terminu instalacji z miesiąca na 2dni "tylko trzeba szybko przelać pieniążki" to czysty zbieg okoliczności oraz wyraz dobrych chęci instalatora Big Grin Big Grin :lol:
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa