Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

BDO a firma chłodnicza

8 Odpowiedzi, 16469 Wyświetleń

MarioO

2018-10-26, 05:55:04
Zaawansowany użytkownik
frost-ch napisał(a):BDO rejestracja a działalność w branży chłodniczej ,serwis itp. Termin rejestracji minął 07 2018r kara za niedotrzymanie terminu podobno 5000zł ? kto ma na ten temat jakieś wieści?
Trwały prace nad zmianą rozporządzenia Ministra Środowiska w sprawie wzorów formularzy w którym brakuje działu XII.Po pobraniu takiego formularza okazuje się że nie ma go do dziś . Ja jak się rejestrowałem w moim urzędzie uzyskałem info od urzędnika że ten dział dopisujemy i wpisujemy kody z kart odpadów z poprzednich okresów rozliczeniowych.OK Wyczytałem w necie że inne urzędy przyjmowały wnioski bez tego działu i będzie trzeba ten wpis aktualizować Ale tak czy inaczej nie wiem czy jest zasadne karanie za brak wpisu skoro niema odpowiedniego wzoru.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa