DB Klima Jednostka wewnetrzna byla by centralnie na samym srodku trzech pomieszczen czyli w kuchni ,a po lewej salon po prawej korytarz.Nie ukrywam ze najbardziej by mi na takiej opcji zalezalo ze wzdlegu na to ze juz caly parter bylby klimatyzowany i uniknela bym ciaglej zmiany temperatur i rozchorowania.
Zdecydowalam sie na rozwiazanie przypodlogowe ze wzgledu na to ze mieszkam w domu szeregowym i w gre wchodzi tylko jedna sciana czyli ta od podworka w ktorej mozna zrobic dziure na polaczenie dwoch jednostek ze soba wiec nie mam w czym wybierac co do miejsca.Jednostka zewnetrzna stala by akurat tam gdzie za sciana jest stary nie czynny grzejnik do wyciecia i wypada to na samym srodku trzech pomieszczen
Sorry ze nie ma polskich znakow ale komp swira lapie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2019-03-04, 17:39:03 przez Beata.)
Zdecydowalam sie na rozwiazanie przypodlogowe ze wzgledu na to ze mieszkam w domu szeregowym i w gre wchodzi tylko jedna sciana czyli ta od podworka w ktorej mozna zrobic dziure na polaczenie dwoch jednostek ze soba wiec nie mam w czym wybierac co do miejsca.Jednostka zewnetrzna stala by akurat tam gdzie za sciana jest stary nie czynny grzejnik do wyciecia i wypada to na samym srodku trzech pomieszczen
Sorry ze nie ma polskich znakow ale komp swira lapie
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY