Tak, o-ringi, dobierałem pod rozmiar, cena zestawu w serwisie - zabójcza. Oryginalnie powinny być brązowe, z tych brązowych co zdjąłem, zdjąłem rozmiary i zamówiłem, podobne. Dodam że na brązowych był ten wyciek, dlatego postanowiłem zmienić wszystkie w układzie, padło na zielone. Kosztowały mnie 3 zł za sztukę a nie 10 zł.
Jutro będę miał drugi taki przewód do wglądu jak leży aby wyeliminować niepewność. Dodam, że chucham dmucham by znowu nie płukać układu ręcznie i wymieniać kompresora, chłodnicy, osuszacza ....
Kolega ma podobne auto, od 5 lat nie zaglądał, jak napełnił tak jeździ i zawsze działa. Doceniam porady, dam znać czy ten typ tak ma na przyłączach z parownikiem.
Jutro będę miał drugi taki przewód do wglądu jak leży aby wyeliminować niepewność. Dodam, że chucham dmucham by znowu nie płukać układu ręcznie i wymieniać kompresora, chłodnicy, osuszacza ....
Kolega ma podobne auto, od 5 lat nie zaglądał, jak napełnił tak jeździ i zawsze działa. Doceniam porady, dam znać czy ten typ tak ma na przyłączach z parownikiem.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY