Forum jako takie jest bardzo potrzebne. Przez lata dużo się z niego dowiedziałem, nieraz i może komuś pomogłem. Ale jest to raczej forum branżowe i jako takie przynajmniej ja nie piszę o cenach innych, ani ich nie oceniam, a dużo jest właśnie takich zapytań gości forum. Nie jest też do stwarzania projektów i wycen. Służy do rozwiązywania drobnych problemów z którymi spotykamy się w czasie pracy, doboru narzędzi i ich ocenie. Raczej każde założenie nawet jednego małego splita wymaga wizyty technika. Ja chcę wiedzieć, gdzie stoi kanapa, gdzie telewizor, jakie okna i kierunki świata i jeszcze wiele innych spraw. Dużo ludzi dostało odpowiedzi na konkretne pytania, dużo też się obraziło, że na tym forum nie zrobiono im kpl projektu z wyceną który rynkowo jest warty 2500 zł, albo więcej złotych. Dla pytających Gości: bazujmy na lokalnych firmach, lokale trzeba zobaczyć, jak coś Wam się nie podoba w ich stwierdzeniach zapytajcie o to. Odpowiemy, oprócz wyceny, bo tak jak pisałem każda firma ma swóją politykę cenową i nie nam to oceniać.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
czy jest możliwość? - klima w domu
17 Odpowiedzi, 8770 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY