Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

czy jest możliwość? - klima w domu

17 Odpowiedzi, 8796 Wyświetleń

mark5001

2019-07-31, 21:56:26
Nowy użytkownik
Skoro to forum branżowe, to gdzie weryfikacja Firmy "Działalności" podczas rejestracji? bez jaj Big Grin
Równie dobrze - to Ja mogę być Mentorem dla każdego nowego użytkownika pisząc te "Bzdury poniżej"...
Jednak nie mnie to oceniać.

jack63 - w dzisiejszych czasach za każdym "Rogiem" możesz się wszystkiego spodziewać - więc oszczędź Pan.

Reasumując, to co wyżej - jestem niemal pewny że tak zwany "monopol" który usiłujecie tu uprawiać, jest jakimś Waszym Wyimaginowanym Przekonaniem że... "Jeśli ja Cieniasowi nie pomogę to będzie na Dnie!!! Hłe Hłe Hłe..."
I teraz pytanie... że co... że Ciebie "Zatrudni" do rozwiązania problemu?... No Nie - więc po kiego grzyba piszesz coś, co nie ma żadnej Wartości?

Problem jest taki, że ten Cienias i tak znajdzie rozwiązanie na swój problem i będzie żył długo i szczęśliwie...
A Waszym problemem pozostanie malejąca ilość klientów, bo sposób bycia na forum dokładnie odzwierciedla to, jacy jesteście na co dzień.
Mało tego - właśnie ten Cienias zacznie drążyć temat i zazwyczaj jest tak, że zdobędzie wiedzę "Bez szkoleń" ale na własną rękę, wiedzę którą będzie pogłębiał z (pasji) - Fizyka, Przemiana Adiabatyczna, Termodynamika = bla bla,
jednak nie z chęci zarobku, lecz dla własnego komfortu... (dopiero później szkolenia i certyfikaty)...
No i już Januszku masz srogą Konkurencję...
Podsumowanie:
Klimatyzacja tak jak każda branża - to nie technologia NASA - nie łudźcie się, że jest nie do ogarnięcia przez przeciętnego Janusza - sprawa jest prosta i powszechna wiedza na internetach - ale... ale... Doświadczenie!!! zaraz ktoś warknie - no tak... ten Janusz zdobędzie doświadczenie dokładnie w ten sam sposób, co każdy inny
"Z Bogatą Praktyką"
Pozdrawiam serdecznie - laik.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2019-08-01, 10:11:06 przez mark5001.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa