Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

czy jest możliwość? - klima w domu

17 Odpowiedzi, 8793 Wyświetleń

fgazudt

2019-08-02, 08:51:24
Użytkownik
mark5001

Jest to forum branżowe a nie forum darmowych projektów.
Od projektowania, założenia, gwarancji są firmy a nie forum.
To firma bierze na siebie odpowiedzialność za instalację i urządzenia.
Ja nie podchodzę do klienta któremu projekt ktoś robił, instalację ktoś inny poprowadził a urządzenia ja mam zainstalować.
Dla czego bo to ja daję gwarancję a żeby ją dać ja muszę być pewny projektu i instalacji.

Naszym problemem nie jest malejąca liczba klientów.
To własnie dzięki Tobie i Tobie podobnym liczba klientów rośnie.
Dla czego - ponieważ prędzej czy później się spotkamy.
Znajdziesz tanią firmę która wykona wszystko i jeżeli tego nie spierdzieli przy instalacji to za dwa może trzy lata tej firmy już nie będzie i zostaniesz z ręką w nocniku jeżeli chodzi o urządzenie.
Ja bazuje głównie na klientach którzy mieli problem z serwisantami, z firmami, z urządzeniami których napraw, przeglądów nie chciał się już praktycznie nikt podjąć ( na tym forum podejrzewam że takich klientów ma aminokwas, awax, dbklima, obser .... ) a uwierz mi są to najlepsi klienci. Wiedzą że w każdym przypadku taka firma jak nasze staną na wysokości zadania - nie ceną a wiedzą i praktyką. I w tedy jak znajomy czy oni sami chcą mieć jakie kolwiek urządzenie to pierwsze kroki robią do nas i cena już nie ma takiego znaczenia.

Kończąc - najdroższą rzeczą jeżeli chodzi o klimatyzację jest Wiedza i Praktyka i za to klient finalnie też musi zapłacić.
Forum nie jest od tego żeby całą wiedzą się dzielić bo nas kosztowało to bardzo dużo czasu, energii, i naszych pieniędzy.

Myśl i działaj tak dalej. Prędzej czy później z którymś z nas się spotkasz.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa