Tak, tylko w wypadku np. Łysomic były wielkie rządowe zapowiedzi o uruchomieniu fabryk telewizorów i elektroniki, wielkie zwolnienia i pomoce, a kitajcy zrobili sobie tylko punkt dystrybucyjny legalizalizujący europejską produkcję i tak naprawdę co do wielkości pracuje tam garstka ludzi, nawet z naszego rejonu, bo z Torunia za miskę ryżu nie chcieli robić, a u nas z pracą krucho i dojeźdżają 70km składając się na stare gruchoty,aby tam dojechać. Jedyne co to trochę roboty mają drukarnie i zakłady produkcji opakowań. Wsumie wielka ściema. Słyszałem też ostatnio, że pod Gnieznem ma powstać wielka fabryka klimatyzatorów, zobaczymy co to będzie. Co powie na polskie klimatyzatory Kolega @DBKlima jestem ciekaw.
Z drugiej strony oglądałem niedawno na Ali pompki skroplin Aspena niby mini Orange i inne , cała gama Aspena w identycznych opakowaniach i z identyczną kompletacją, tylko z chińskimi napisami, pewnie w dzień do Aspena, a wieczorem własne.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-07-09, 16:37:00 przez obser.)
Z drugiej strony oglądałem niedawno na Ali pompki skroplin Aspena niby mini Orange i inne , cała gama Aspena w identycznych opakowaniach i z identyczną kompletacją, tylko z chińskimi napisami, pewnie w dzień do Aspena, a wieczorem własne.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY