byniom napisał(a):Poza ceną jest jeszcze coś takiego jak gwarancja . Kiedy coś się zepsuje to dystrybutor wymienia nam części na nowe a mu je montujemy. Nie zawsze niską ceną skusi sie klienta , często pytają o sprawy gwarancyjne. Nie obraź się ale skoro w tej branży nie masz obycia to sprzedawaj coś innego . To nie jest tylko towar który sprzedaż i zapomnisz.
Oczywiście masz rację. Nie obrażam się i dziękuję za odpowiedź. Nie napisałem o tym - to nie jest towar, który jednorazowo chcę kupić, sprzedać i zniknąć. Gwarancja na 3 lata, z wyłączeniem sprężarki, na którą dają gwarancję 5 lat, części na miejscu w Polsce, a jeśli którejś nie będę miał to do 10 dni maksymalnie będzie w Polsce. Z Twoim zdaniem o obyciu się nie zgadzam - jeśli każdy by tak myślał to nikt by branży nie zmieniał, Ty też kiedyś byłeś zielony

obser napisał(a):Co Ty jaja sobie robisz, aby wysyłać i na PW nasze ceny zakupu nieznanemu gościowi? Toć to takjemnica handlowa każdego przedsiębiorcy. Każdy chciałby wiedzieć, za ile kupują inni nawet w tej samej hurowni, czy u danego Importera.
Wieśz obser, że nie zdziwiła mnie Twoja odpowiedź? Przed zarejestrowaniem sie tutaj czytałem to forum i patrząc na Twoje inne posty, akurat po Tobie nie spodziewałem się pomocy, więc nie musisz "strzępić" klawiatury i odpowiadać na moje posty. Jeśli nie wyraziłem się wystarczająco jasno to dla Ciebie napisze jeszcze raz: nie interesuja mnie Twoje ceny ani nikogo innego, nie chce skanów faktur na privie ani informacji jakie masz rabaty. Zadałem tylko - wydaje mi się - niewinne pytanie : jaka byłaby atrakcyjna cena, która skłoniłaby was do zakupu danego sprzętu.
Znajdę sobie gdzie inedziej.
Miłej niedzieli wszystkim!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY