Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Midea Breezless. Hałas jednostki zewnętrznej.

28 Odpowiedzi, 14147 Wyświetleń

c5180

2021-08-14, 20:43:53
Nowy użytkownik
Dzień dobry mam problem z nowym klimatyzatorem Midea Breezless. Otóż urządzenie przekracza zadaną wartość temperatury w pomieszczeniu (np. Po ustawieniu 22oC, schładza pomieszczenie nawet do 20oC). Kolejnym bardzo irytującym problemem jest hałas jednostki zewnętrznej. W załączniku wstawiłem próbkę tego dźwięku. Emitowany jest podczas gdy osiągnie temperaturę zadaną na pilocie, poczym przechodzi sprężarka i wentylator na bardzo wolne obroty, przy czym wydaje taki dźwięk i dochładza dalej pomieszczenie. Dźwięk jest bardzo irytujący i donośny. W nadchodzący wtorek monie termin gdy składałem reklamację z tytułu rękojmi. Powiedzcie mi, co może być nie tak z tym klimatyzatorem, abym wiedział co napisać do sklepu. Czy wnioskować o wymianę tego urządzenia, czy naprawę?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2021-08-14, 20:44:50 przez c5180.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa