(2022-12-18, 12:08:33)Tytanowy Janusz napisał(a): Obciązenie mozna zmierzyc miernikiema probowac wymusic nastawieniem max temperatury. Głupoty Ci gadają, wiadomo nie chcą tracić czasu choć i tak szacun za te 5godzin. Powinieneś to nagrać dla nich, najlepiej zeby uchwycic zmiane. Goscie sa niekonsekwentni z tym co mowia albo zbyt duze obciazenie albo zbyt niska nastawa temperatury...
Zakres pracy urządzenia jest w instrukcji obsługiJesli chodzi o hałasy z klimatyzatora to buczenie-niskie tony przenoszony na sciany mozna weliminować absorberami. Terkotanie klimatyzatora ktore moze przenosic sie przez rurociąg juz nie.
Masz w zupełności racje. Ale ekipa jest super i Też mi mówili ze mogłem mieć za niską tempetature ustawioną. Nagranie z burczenia też im wysłałem i dlatego i przyjechali. Mam założony podlicznik i też przypuszczam że nie jest przeciążona bo pracuje z obciązeniem miedzy 800 W a 1400 W raz udało mi sie przyuważyc ale to przy rozruchu ze skoczyła na 2000 W ale tylko na chwile.
Tak jak wcześniej napisałem po nowym roku rusze z pełnym testem i zobacze jak sie bedzie zachowywac rownież na plusowych temperaturach jak i też na jednym splicie w końcu jest na gwarancji 5 lat.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
a probowac wymusic nastawieniem max temperatury. Głupoty Ci gadają, wiadomo nie chcą tracić czasu choć i tak szacun za te 5godzin. Powinieneś to nagrać dla nich, najlepiej zeby uchwycic zmiane. Goscie sa niekonsekwentni z tym co mowia albo zbyt duze obciazenie albo zbyt niska nastawa temperatury...
Jesli chodzi o hałasy z klimatyzatora to buczenie-niskie tony przenoszony na sciany mozna weliminować absorberami. Terkotanie klimatyzatora ktore moze przenosic sie przez rurociąg juz nie.