Odpowiedzi powinieneś szukać u instalatora lub przedstawiciela na Polskę tej marki. To jedno urządzenie działające poprawnie jest dobrym punktem odniesienia w sprawie reklamacji i gadanie serwisanta ,że parametry są dobre jest w tym przypadku strzelaniem sobie w kolano przez instalatora. Co do których czasów odszraniania to spotkałem się też z urządzeniem które w ustawieniach na płycie miało switch do przestawiania na dłuższy czas . To Zależało od regionu na jaki był przeznaczony tamten klimatyzator. Miałem jeszcze przypadek ,że na pilocie było tylko auto, chłodzenie i wentylator. I tez się podobnie zachowywał (w auto) jak ta klima ze zdjęcia. Dopiero po odblokowanie trybu grzania tak jakby wtedy zmieniał się algorytm odszraniania na dłuższy. Więcej tego typu przypadków w nowych urządzeniach nie miałem .
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Pytanie o klimatyzator problem z gree soyal
6 Odpowiedzi, 3090 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
|
Pytanie o klimatyzator problem z gree soyal - przez Kameleon - 2023-12-16, 16:52:04
RE: Pytanie o klimatyzator problem z gree soyal - przez freegass - 2023-12-16, 18:26:17
RE: Pytanie o klimatyzator problem z gree soyal - przez Kameleon - 2023-12-16, 21:51:37
RE: Pytanie o klimatyzator problem z gree soyal - przez Amfan - 2023-12-16, 21:35:00
RE: Pytanie o klimatyzator problem z gree soyal - przez Kameleon - 2023-12-17, 09:02:52
RE: Pytanie o klimatyzator problem z gree soyal - przez Amfan - 2023-12-17, 09:06:11
RE: Pytanie o klimatyzator problem z gree soyal - przez Tytanowy Janusz - 2023-12-17, 20:00:49
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY