Na podstawie Twoich założeń oraz preferencji co do jakości i estetyki, mogę polecić zestaw multi-split obejmujący jednostki zewnętrzne oraz wewnętrzne o odpowiedniej mocy i wyglądzie. Biorąc pod uwagę Twoje wymagania, mogą Cię zainteresować produkty firmy ANDE. W przystępnej cenie dostajesz wysoką jakość, niezawodność oraz estetyczny design.
W przypadku pierwszej jednostki zewnętrznej, która musi obsłużyć salon, kuchnię i jadalnię, a także pokój o większej powierzchni, mogę zasugerować model 2 x ANDE JUPITER AND-AMWM-H18(JA) 5 kW + jednostka zewnętrzna AND-AM4-H36/4DR3.
Ten system oferuje wysoką wydajność przy jednoczesnym zachowaniu energooszczędności oraz cichą pracę, co jest istotne ze względu na duże przeszklenia od południowej strony.
Wewnętrzne jednostki są dostępne w 2 wariantach modelowych.
Jeśli chodzi o drugą jednostkę zewnętrzną, aby obsłużyć pozostałe pomieszczenia, również możesz rozważyć model ANDE multisplit, tylko przy 4 jednostach 3,5 kW, należy zastosować większy agregat - H42.
W przypadku pierwszej jednostki zewnętrznej, która musi obsłużyć salon, kuchnię i jadalnię, a także pokój o większej powierzchni, mogę zasugerować model 2 x ANDE JUPITER AND-AMWM-H18(JA) 5 kW + jednostka zewnętrzna AND-AM4-H36/4DR3.
Ten system oferuje wysoką wydajność przy jednoczesnym zachowaniu energooszczędności oraz cichą pracę, co jest istotne ze względu na duże przeszklenia od południowej strony.
Wewnętrzne jednostki są dostępne w 2 wariantach modelowych.
Jeśli chodzi o drugą jednostkę zewnętrzną, aby obsłużyć pozostałe pomieszczenia, również możesz rozważyć model ANDE multisplit, tylko przy 4 jednostach 3,5 kW, należy zastosować większy agregat - H42.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY