Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

lutowanie

60 Odpowiedzi, 58319 Wyświetleń

Klima-cool

2008-11-09, 13:37:05
Zaawansowany użytkownik
PYTAM Z CIEKAWOŚCI Qba czy dalej śledzisz ten wątek ty go zaczołeś. zapytałeś jak lutować i czy wogule można widze ze brałęś udzał w pierszych postach, i podejżewam ze przygniotło cie to forum chciałeś się dowiedzeć jak zlutować i czym podejżewam ze jeszcze czym najtaniej w miare bezpiecznie i na poziomie . ATU NIESPODZANKA WYŚCIG UMIEJETNOŚCI I CZYM NAJLEPIEJ GDZE CENA TEŻ TYCH URZĄDZEŃ JEST DOŚĆ WYSOKA. PANOWIE PODEJŻEWAM ZE Qba nie ma firmy lub dopiero zaczyna to tak jak ja he he i raczej by wolał czytać na tym forum ,ze może sobie kupić butle turystyczną propan butan, tlenówke za 180zł na aukci reduktor z palnikiem w sklepie spawalniczym za około 400zł pare pałek twardego lutu i niech zacznie ćwiczyć w razie pytań pisz z chęcią odpowiemy. podejżewam ze metoda TIG go nie interesuje narazie. JA ZAINWESTOWAŁEM W SPAWARKE INVERTER Z MOŻLIWOŚCIĄ TIG I MUSZE PRZYZNAĆ ZE ZACZYNAJĄC DZAŁALNOŚĆ TAKIE KOSZTA SĄ ZA WYSOKIE PONIEWASZ Zakład Utraty Składek czyli ZUS itp na początek dzałalności dają popalić .Więc odpowiadajmy mu bardzej o przyziemnych sprawach na Posty POZDRAWIAM
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa