PYTAM Z CIEKAWOŚCI Qba czy dalej śledzisz ten wątek ty go zaczołeś. zapytałeś jak lutować i czy wogule można widze ze brałęś udzał w pierszych postach, i podejżewam ze przygniotło cie to forum chciałeś się dowiedzeć jak zlutować i czym podejżewam ze jeszcze czym najtaniej w miare bezpiecznie i na poziomie . ATU NIESPODZANKA WYŚCIG UMIEJETNOŚCI I CZYM NAJLEPIEJ GDZE CENA TEŻ TYCH URZĄDZEŃ JEST DOŚĆ WYSOKA. PANOWIE PODEJŻEWAM ZE Qba nie ma firmy lub dopiero zaczyna to tak jak ja he he i raczej by wolał czytać na tym forum ,ze może sobie kupić butle turystyczną propan butan, tlenówke za 180zł na aukci reduktor z palnikiem w sklepie spawalniczym za około 400zł pare pałek twardego lutu i niech zacznie ćwiczyć w razie pytań pisz z chęcią odpowiemy. podejżewam ze metoda TIG go nie interesuje narazie. JA ZAINWESTOWAŁEM W SPAWARKE INVERTER Z MOŻLIWOŚCIĄ TIG I MUSZE PRZYZNAĆ ZE ZACZYNAJĄC DZAŁALNOŚĆ TAKIE KOSZTA SĄ ZA WYSOKIE PONIEWASZ Zakład Utraty Składek czyli ZUS itp na początek dzałalności dają popalić .Więc odpowiadajmy mu bardzej o przyziemnych sprawach na Posty POZDRAWIAM
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
lutowanie
60 Odpowiedzi, 58319 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY