Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ >>>SPRAWDŹ
KONIECZNIE!
KLIMATYZATORY KLIMATYZATORY KLIMATYZATORY KLIMATYZATORY CHEMIA SERWISOWA KLIMATYZATORY POMPY CIEPŁA REKUPERATORY

Jakie stawki za stałą obsługe serwisową

21 Odpowiedzi, 15243 Wyświetleń

jarekcg

2009-06-30, 15:40:23
Nowy użytkownik
monterod2002 napisał(a):Ja na początek sprawdził ich stan dopiero bym rozmawiał o umowie . A z tego co piszesz to nawet nie wiesz jak się nazywają ja proponuje sprawdz co bieżesz na własne barki i dostosuj do tego cene.
pozdrowionka.
dokładnie powiedz że chcesz DTRkę ja sprawdził bym co do czego poza tym musisz policzyć czy jeździsz sam czy z kimś u mnie w firmie jest 70zł za godzinę (dobra kasa jak za godzinę średnio firmy biorą do 50 zł ale nam się trafił jedna z sieci marketów to mają kase na to) + dojazd ryczałtem 300zł nie zależnie od obiektu do tego materiały cena katalogowa +15%

jeśli chodzi o splity to za montaż raczej osoby z którymi pracuje biorą na lewo 100-150 zł za montaż więc przegląd jednorazowy wychodziło by ok 80zł za sztukę
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa