Witam
Czy lokal będzie odbierany przez sanepid ? Jeżeli tak ,to przez który i czy ktoś się z Tobą kontaktował stamtąd . Czy posiadasz projekt budowlany lokalu , jaka jest forma własności i jaka jest technologia Twojej gastronomi ( moc kuchni , frytkownic opiekaczy itp. jakie pomieszczenia oprócz sali konsumpcyjnej ) .Czy jest to lokal wolno stojący , jeżeli w budynku to jakim ( mieszkaniowy czy biurowy ) . Wysokość pomieszczeń , na którą stronę świata "wychodzą" okna ,co jest dookoła lokalu( sąsiedzi , podwórko, ulica itp.) ilość łazienek , maksymalna ilość klientów + personel ).Czy jest sufit podwieszany i jaki zapas energii elektrycznej można przeznaczyć na wentylację . Znając te dane można w przybliżeniu podać cenę nie oglądając lokalu ( z pominięciem prac budowlanych zawierającymi obudowę instalacji i protestów sąsiadów ) . Cena samego projektu na mieście to wydatek rzędu 3000 pln z uzgodnieniami .
Pozdrawiam
Czy lokal będzie odbierany przez sanepid ? Jeżeli tak ,to przez który i czy ktoś się z Tobą kontaktował stamtąd . Czy posiadasz projekt budowlany lokalu , jaka jest forma własności i jaka jest technologia Twojej gastronomi ( moc kuchni , frytkownic opiekaczy itp. jakie pomieszczenia oprócz sali konsumpcyjnej ) .Czy jest to lokal wolno stojący , jeżeli w budynku to jakim ( mieszkaniowy czy biurowy ) . Wysokość pomieszczeń , na którą stronę świata "wychodzą" okna ,co jest dookoła lokalu( sąsiedzi , podwórko, ulica itp.) ilość łazienek , maksymalna ilość klientów + personel ).Czy jest sufit podwieszany i jaki zapas energii elektrycznej można przeznaczyć na wentylację . Znając te dane można w przybliżeniu podać cenę nie oglądając lokalu ( z pominięciem prac budowlanych zawierającymi obudowę instalacji i protestów sąsiadów ) . Cena samego projektu na mieście to wydatek rzędu 3000 pln z uzgodnieniami .
Pozdrawiam