Witam. Jeżeli to gastronomia to działaj od samego początku zgodnie z przepisami a w tym przypadku "projekt" to podstawa a w dalszej części wszelkie niezbędne pozwolenia. Są przypadki że urządzone lokale na tip top nie mają zgody na otwarcie. Tu rynek jest brutalny a jeżeli chodzi o gastronomię to będą się wszyscy o wszystko pytać. Tak jak koledzy wyżej pisali za uśmiech i wyżerkę pewnie się nie da bo z gastronomii jest niezła kasa ale też niezłą kasę trzeba wpompować w interes aby potem ktoś nam plomby nie założył!!!! Pzdr
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ >>>SPRAWDŹ
KONIECZNIE!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
CHEMIA SERWISOWA
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KONIECZNIE!
Wentylacja w malej gatronomii , prosba o pomoc
13 Odpowiedzi, 32068 WyświetleńWiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości