1. a ile go powinno wejsc do mojego auta?
2. nierozumiem tylko dlaczego nie chlodzi jak klima jest nabita?
3. czy na chlodzenie klimy ma wplyw czy skraplacz jest czysty? jaki ma to wplyw?
4. czy to normalne ze wentylator od klimy 30s pracuje 5s nie pracuje i tak w kóko?
5. jak poznac ze sprezarka chodzi?
6. czy to prawda ze jak sprezarka nie chodzi to niema smarowania? i ze nalezy ja wlaczac? co ile? na jaki czas?
7. czy jak czesto korzystam z klimy to ten gaz jest zuzywany? wiec zeby oszczedzic gaz trzeba oszczedzac klime i rzadko ja wlaczac? mój kolega tak oszczedza nabil i teraz jezdzi bez klimy bo szkoda mu zyzywac ten gaz 144 czy jakis tam czynnik
pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-05-06, 16:59:29 przez janpl2.)
2. nierozumiem tylko dlaczego nie chlodzi jak klima jest nabita?
3. czy na chlodzenie klimy ma wplyw czy skraplacz jest czysty? jaki ma to wplyw?
4. czy to normalne ze wentylator od klimy 30s pracuje 5s nie pracuje i tak w kóko?
5. jak poznac ze sprezarka chodzi?
6. czy to prawda ze jak sprezarka nie chodzi to niema smarowania? i ze nalezy ja wlaczac? co ile? na jaki czas?
7. czy jak czesto korzystam z klimy to ten gaz jest zuzywany? wiec zeby oszczedzic gaz trzeba oszczedzac klime i rzadko ja wlaczac? mój kolega tak oszczedza nabil i teraz jezdzi bez klimy bo szkoda mu zyzywac ten gaz 144 czy jakis tam czynnik
pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
tz bylo bardzo zimne i czuc bylo klime juz pare sek po wlaczeniu auta ale pojechalem i w czasie jazdy jak silnik cieply i na dworze ladna pogoda i mocno swieci slonce to juz ta klima tak fajnie nie chlodzi