Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA'

219 Odpowiedzi, 197900 Wyświetleń
Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 Dalej

byniom

2009-01-07, 18:48:10
Moderator
To trzeba by dokładnie się dowiedzieć czy ja moge takie szkolenie prowadzić bo co innego dla siebie a co innego mieć uprawnienia do prowadzenia jakiś podstawowych szkoleń .Pzatym jaieś materiały też by się przydały bo ileś czasu się tym nie zajmuję i chociaż by dla przypomnienia.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-01-07, 18:50:43 przez byniom.)
  • Odpowiedz

awax

2009-01-07, 19:03:31
Top użytkownik
byniom napisał(a):To trzeba by dokładnie się dowiedzieć czy ja moge takie szkolenie prowadzić bo co innego dla siebie a co innego mieć uprawnienia do prowadzenia jakiś podstawowych szkoleń .Pzatym jaieś materiały też by się przydały bo ileś czasu się tym nie zajmuję i chociaż by dla przypomnienia.
Nie ma rzeczy niemożliwych,wszystko po kolei.
Teraz i tak czekamy na wpis do KRS-u.
  • Odpowiedz

Artic

2009-01-07, 19:08:56
Zaawansowany użytkownik
i gitara panowie Big Grin

razem zajdziemy daleko
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

boryspol

2009-01-07, 19:10:27
Użytkownik
awax napisał(a):Nasi Posłowie w swej trosce o nas uchwalili genialną Ustawę,która zacznie obowiązywać od 18 stycznia.
Przepis ten nakłada na pracodawcę (zatrudniającego nawet jednego pracownika)obowiązek zatrudnienia Inspektora BHP i P-poż lub przeszkolenia kogos z zatrudnionych.Szkolenie takie to około 1500 zł.
Ponadto analogicznie w kwestii pierwszej pomocy.
Kara za brak powyższego w przypadku recydywy to 30 tyś.zł.
Co Wy na to? ciekawe co nas jeszcze czeka?
Czeka nas jeszcze większe "wspomaganie" i "ułatwianie" prowadzenia działalności gospodarczej Sad
Kupuję tylko polskie artykuły w polskich sklepach. Chciałbym też montować tylko polskie urządzenia.
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-01-07, 21:14:18
Zaawansowany użytkownik
mg dzięki za słowa otuchy . Przydają je na te długie zimowe wieczory
  • Odpowiedz

awax

2009-01-07, 21:59:04
Top użytkownik
mg_1 napisał(a):
Klima-cool napisał(a):mg dzięki za słowa otuchy . Przydają je na te długie zimowe wieczory
I wiesz co clima-cool, robisz ze mnie zwyrodnialca co bije dzieci, niech ci będzie, teściowa też mi tak mówiła Smile
"mówiła" i co jej zrobiłeś?:Smile)
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-01-08, 08:47:37
Zaawansowany użytkownik
mg nie zrozum mnie źle ale palnąłeś głupotę pisząc ze ty w tym pociągu miałeś tak prze............e, i dlatego tobie się należy , to ja teraz idę wpi.........ć sąsiadowi bo lepiej mu się żyje. Bez obrazy ale zazdrością poleciało nic nie mam do nikogo i na następnym zebraniu postaram się zrehabilitować jak to ujął (awax) POZDRAWIAM
  • Odpowiedz

awax

2009-01-08, 09:55:41
Top użytkownik
Klima-cool napisał(a):mg nie zrozum mnie źle ale palnąłeś głupotę pisząc ze ty w tym pociągu miałeś tak prze............e, i dlatego tobie się należy , to ja teraz idę wpi.........ć sąsiadowi bo lepiej mu się żyje. Bez obrazy ale zazdrością poleciało nic nie mam do nikogo i na następnym zebraniu postaram się zrehabilitować jak to ujął (awax) POZDRAWIAM
Oj Koledzy,bez waśni.
A Ty Klima-cool nie licz na to ,że do spotkania nie będziesz nic robił.Dla Wszystkich znajdziemy coś do wykazania się:Smile)
  • Odpowiedz

awax

2009-01-08, 12:06:15
Top użytkownik
Jak to dobrze,że wybraliśmy m.in. Sąd Koleżeński:Smile)
  • Odpowiedz

awax

2009-01-08, 12:07:43
Top użytkownik
ZAPRASZAMY NA www.kcichik.pl
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-01-08, 16:07:31
Zaawansowany użytkownik
mg dajmy sobie na luz nie ma sensu skakać sobie do gardeł. Jak coś z mojej strony cię uraziło to sory POZDRAWIAM
  • Odpowiedz

senior

2009-01-08, 17:32:18
Zaawansowany użytkownik
w sumie wszyscy mają rację, każdy się myli, przepraszam ja również
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-01-08, 19:49:53 przez senior.)
  • Odpowiedz

awax

2009-01-08, 17:44:26
Top użytkownik
Koledzy ,odpuśćcie mu ,nie jest członkiem założycielem to oczywiste,ale uprzedzał,że nie może przyjechać.Nie wnikam w powody nieobecności,ale nie zaczynajmy od waśni.
Mam tylko nadzieję,że kol.Klima-cool jak również wszyscy pozostali członkowie i to zarówno założyciele jak i inni nie będa przyglądać się z boku.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2009-01-08, 17:44:57
Top użytkownik
Witam

Słuchajcie, 3 stycznia 2009 zaczął się nowy rozdział w naszym życiu. Zostawcie wszystko z tyłu czyli na zadupiu Big Grin.
Zostawcie rozliczanie kilometrów, jak chcecie to ja sobie mniejsze logo wstawię bo miałem tylko 180km. Dajcie sobie spokój bo to też nie za bardzo poważnie wygląda.
Awax mam prośbę porozdawaj zadania, tak żeby członkowie się czymś zajęli i nie zrzędzili.

Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

Remik

2009-01-08, 18:38:22
Zaawansowany użytkownik
Witam
Spór o to komu logo przysługuje a komu nie to jakieś nieporozumienie. Logo to nie legitymacja, niech się pojawia wszędzie i jak najczęściej, propagując istnienie naszego Stowarzyszenia. Klima-cool zapowiedział, że w tym terminie nie będzie uczestniczył w zebraniu i zostało to przyjęte do wiadomości. Można by mieć do niego pretensje gdyby deklarował przyjazd a nie przyjechał.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

Artic

2009-01-08, 21:09:01
Zaawansowany użytkownik
witam ja już dzialam Big Grin mam mase pracy do wiosny ale zawsze możecie na nas liczyć

masz problem z urzadzeniami napisz coś zaradzimy razem Big Grin
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

awax

2009-01-08, 22:44:22
Top użytkownik
patusX napisał(a):to stowarzyszenie to bezsens a tym logiem mnie rozwalacieBig Grin
A to już Twój problem
Wpisz Sobie w google "login":Smile)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-01-08, 22:45:33 przez awax.)
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-01-11, 07:59:14
Zaawansowany użytkownik
Witam panowie wpadłem myślę na fajny pomysł co do naszej organizacji, ten znak AWATOR można z niego zrobić naklejki do aut o wielkości naklejek co mamy oznaczenie z jakiego państwa jest auto PL lub D. Mam kupla co się tym zajmuje myślę że flaszkę wypijemy parę groszy sypnę i koło 100 szt bym zamówił na początek oczywiście na zebraniu do rozdania. Co wy na to????
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2009-01-11, 08:12:44
Top użytkownik
Witam

BARDZO DOBRY POMYSŁ [Obrazek: oui.gif]

Pozdrawiam
  • Odpowiedz

awax

2009-01-11, 09:30:35
Top użytkownik
Klima-cool napisał(a):Witam panowie wpadłem myślę na fajny pomysł co do naszej organizacji, ten znak AWATOR można z niego zrobić naklejki do aut o wielkości naklejek co mamy oznaczenie z jakiego państwa jest auto PL lub D. Mam kupla co się tym zajmuje myślę że flaszkę wypijemy parę groszy sypnę i koło 100 szt bym zamówił na początek oczywiście na zebraniu do rozdania. Co wy na to????
Naklejki na samochody oraz do wykorzystania przy wejściu do zakładów są w planie.
Na to m.in. będą wydatkowane składki.Musimy tu jednak czekać na wpis do KRSu.
Nadmieniam jednocześnie,że zgodnie ze Statutem każdy członek Centrum ma prawo
zamieszczenia Logo na Swoich własnych naklejkach jeżeli w ten sposób znakuje montowane np.klimatyzatory.
Pozdrawiam

Jedna mała uwaga,są to sprawy Stowarzyszenia i proszę je publikować na stronie Centrum www.kcichik.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-01-11, 09:32:04 przez awax.)
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-01-11, 09:38:13
Zaawansowany użytkownik
OK
  • Odpowiedz

awax

2009-01-11, 12:02:30
Top użytkownik
patusX napisał(a):zaniedlugo z owsiakiem bedziecie rozdawac naklejkiBig Grin
że też wczesniej na to nie wpadliśmy.To byłby dobry pomyśł.
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2009-01-11, 12:37:40
Top użytkownik
patusX napisał(a):zaniedlugo z owsiakiem bedziecie rozdawac naklejkiBig Grin
Witam

Pewnie dla ciebie i tobie podobnych malkontentów Owsiak też robi bezsensowną robotę?

Po co AWAX dyskutujesz z nim zawsze się trafi 1:6522, dopóki ktoś mu odpowiada to ten ma ujście.

Pozdrawiam
  • Odpowiedz

awax

2009-01-11, 12:50:19
Top użytkownik
No cóż po porady też można zgłaszać się do Owsiaka,a i ortografii może nauczyć.
Wtedy będzie można np. mówic,nie muwić, mój,a nie muj,:Smile)
  • Odpowiedz

awax

2009-01-11, 12:59:40
Top użytkownik
Ta organizacja jest właśnie m.in.po to aby można było zdobyć podstawowe wiadomości.Nie chodzi nam o zebranie samych fachowców ,którzy będą chwalili się dyplomami.
Co do szkół to także jest różnie,np po szkole podstawowej nie wszyscy z ortografią są za pan brat:Smile)
  • Odpowiedz
Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 Dalej

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa