ja płaciłem za digitom czyli refco 800 pln w łodzi
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
|
ja płaciłem za digitom czyli refco 800 pln w łodzi
800 zl za stacje do odzysku ? Cusik tanio . Tez mam taka stacje cps ale przydala by sie druga .
Nie za stację tylko manometry . Pomyliło mi się o co pytałeś
za tą stacje jaka ma stefanbud dostałem dzis oferte 3050 netto do zapłaty
jest tez stacja o symbolu wc5 1900 zł netto
stefanbud masz może instrukcje do takiej stacji bo mam taką samą ale instr. brak może mógł byś mi podesłać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-01-14, 21:34:37 przez szk6.)
szk6@wp.pl
jesli ktoś jest zainteresowany to mam namiar na człwieka który ma nowe stacje cr 500 CPS-a coś ok 2200pln nowa ale nie daje gwarancji ja kupiłem cr 400 za 1200pln i wszystko wporządku
WC -5 nie polecam . Problemy z nią miałem stale i to jest bardziej do samochodówki i małych urządzeń.
Ja pracuje na CR700 dobrze ściąga metodą bezpośrednią 7kg.czynnika ok.45min polecam.
szk6 napisał(a):stefanbud masz może instrukcje do takiej stacji bo mam taką samą ale instr. brak może mógł byś mi podesłaćWitam To znaczy którą masz stacje? Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
stefanbud napisał(a):mam cr 400 taką samą jak tyszk6 napisał(a):stefanbud masz może instrukcje do takiej stacji bo mam taką samą ale instr. brak może mógł byś mi podesłaćWitam
Witam
Poszło na pocztę ale czy dotarło? Pozdrawiam
stefanbud napisał(a):WitamDotarło wielkie dzięki Pozdrawiam! mam nadzieję że się zrekompensuję stefanbud napisał(a):WitamTesto za 5000? To chyba żle widzę coś na tej stronie www.mera-sp.com.pl/przyrzpom.php?go=chlodnictwo
Witam
Dodaj akcesoria, walizkę, drukarkę i pewnie się okaże że 5000 pln to mało. Pobaw się funkcją koszyk .Pozdrawiam
AS dokładnie dokupienie kilku akcesoriów i cena rośnie w oczach 5k za podsawowy zestaw to min. Sprawdz ceny sond to zobaczysz
No to uważam,ze względu na cenę, że jest to zabawka. To samo można policzyć przy pomocy najzwyklejszego manometru, termometu elektronicznego i suwaka. Kwota jaką trzeba wydać na takie cacko, przy cenie za montaż klimatyzatorów,bo raczej tylko do tego Koledzy to używają, bez przytyku oczywiście, powoduje ,że coś takiego amortyzować się będzie dłużej niż wynosi żywotność takiego urządzenia.
Również jestem zdania,że nie jest taki wydatek niezbędnym i najważniejszym w wyposażaniu firmy.Niemniej jednak w przypadku nadmiaru środków dlaczego nie?
Może tylko taka mała uwaga:pracownik może bać się używać takich manometrów aby nie zostać obciążonym w przypadku uszkodzenia natomiast jeżeli właściciel firmy bezpośrednio pracuje przy instalowaniu i serwisowaniu to zawsze są pilniejsze wydatki. Pozdrawiam i skruszony przyznaję,że nie mamy takowych aczkolwiek w tym roku kupię je.Mam nadzieję,że nie będą wykorzystane jak niektóre cacka bardziej dla oka Klienta.
Całe życie zarabiałem kielichy chińskimi zarabiarkami i tylko raz w życiu mi pokazała się nieszczelnośc , Pewnie że też chciałbym mieć fajny sprzet ale nie mam zamiaru płacić za nazwę . Manometry miałem w miarę dobre jak poszedłem na swoje to kupiłem elektroniczne ale tańsze (nie powiem jakie żeby nie reklamować) ale tylko dla własnej wygody bo zwykymi tez mogę odczytać więc co kto lubi i na co go stać to kupuje.
pozdrawiam wszystkich.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-01-23, 21:54:45 przez byniom.)
wg. mnie to sprzęt naprawde do poważnych instalacji gdzie wymagana jest duża precyzja
|