Witam, prosiłbym o pomoc doświadczonych fachowców.
A zatem, jestem nowy w tych sprawach, klepię troszkę autka i aby oszczędzić na wizytach w serwisie kupiłem stację i będę się uczyć się na własnych błędach i swoich samochodach
Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć tutaj albo na priv, gg 8633425
Ile dodać oleju do accorda 04r 2.2diesel 140km jeśli układ nie był płukany tylko:
Gdyż podłączyłem stacje do układu, i z braku doświadczenia nie sprawdziłem przewodów, i przewód niskiego ciśnienia nie był dokręcony i po uruchomieniu stacji, zanim się zorientowałem, zaczęło syczeć a że miałem głośno w garażu i nie słyszałem to chyba wszystko uciekło bo
Odzyskało potem jeśli dobrze pamiętam tylko 10gr czynnika i 0 oleju ,
Zatem ile? dodać teraz oleju? czy 70ml to jest za dużo?
A zatem, jestem nowy w tych sprawach, klepię troszkę autka i aby oszczędzić na wizytach w serwisie kupiłem stację i będę się uczyć się na własnych błędach i swoich samochodach

Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć tutaj albo na priv, gg 8633425
Ile dodać oleju do accorda 04r 2.2diesel 140km jeśli układ nie był płukany tylko:
Gdyż podłączyłem stacje do układu, i z braku doświadczenia nie sprawdziłem przewodów, i przewód niskiego ciśnienia nie był dokręcony i po uruchomieniu stacji, zanim się zorientowałem, zaczęło syczeć a że miałem głośno w garażu i nie słyszałem to chyba wszystko uciekło bo
Odzyskało potem jeśli dobrze pamiętam tylko 10gr czynnika i 0 oleju ,
Zatem ile? dodać teraz oleju? czy 70ml to jest za dużo?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY