Tak samo jak w innych spężarkach.Czyli odpowiednim kluczem.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
|
Tak samo jak w innych spężarkach.Czyli odpowiednim kluczem.
Człowiek w stadzie staje się baranem.Dlatego jestem indywidualistą.Omijając grono zaprzyjażnionych forumowiczów.
mentor napisał(a):Tak samo jak w innych spężarkach.Czyli odpowiednim kluczem.Ciekawa teoria.Wszyscy mówią,ze nie ma korków spustowych w spręzarkach samochodowych a mentor twierdzi, że ma do tego odpowiedni klucz.
monter może zrobić dwa otworki wiertarką--spustowy i do nalewania .
barbie napisał(a):monter może zrobić dwa otworki wiertarką--spustowy i do nalewania .Same otworki to mało.Jeszcze gwinty-i tutaj problem jakie? metryczne ,rurowe,drobnozwojowe albo jeszcze inne specjalne do sprężarek samochodowych lub zwykły otwór butelkowy na korek z korka od szampana.Mentor masz pole do popisu.
Nie myli się ten,który nic nie robi.
mentor napisał(a):Pisałem o separatorze w układzie chłodniczym.Olej niepożądany w takim układzie.Nawet samochodowym.Ciężko byłoby nawet debilowi ukryć odolejacz pod maską.Separatory oleju są powszechnie spotykane w sprężarkach klimatyzacji samochodowej, przede wszystkim w sprężarkach łopatkowych (Seiko-Seiki) gajdek419 napisał(a):mentor napisał(a):Pisałem o separatorze w układzie chłodniczym.Olej niepożądany w takim układzie.Nawet samochodowym.Ciężko byłoby nawet debilowi ukryć odolejacz pod maską.Separatory oleju są powszechnie spotykane w sprężarkach klimatyzacji samochodowej, przede wszystkim w sprężarkach łopatkowych (Seiko-Seiki) mentor, a sprężarka to coś do czego jest przykręcony korek rewizyjny.
Tak apropo to jakie częsci w autoklimatyzacji samochodowej pojazdów osobowych są smarowane olejem obiegu chłodniczego?Dlaczego nieprofesjonaliści niesłyszeli o rewizjach olejowych skoro SANDEM je posiada.Pewnie SANDEM jest odbiornikiem telewizyjnym?
Sanden, sanden człowieku z doświadczeniem :lol:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-01-07, 20:37:39 przez mg.)
z doświadczeniem przed
Wiesz jakie sprężarki ,,siedzą" w FERRARI?
w FERRARI siedzą kierowcy?
tylko 1 jest kierowcą .
Jeden prowadzi drugi nawiguje?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-01-07, 21:14:48 przez mentor.)
Wypowiedzi nie wnosza nic nowego do tematu. Zamykam
|