Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Testo 560

8 Odpowiedzi, 8908 Wyświetleń

CoolMatic

2011-04-29, 19:51:45
Nowy użytkownik
WItam kolegów po fachu.
Czy miał ktoś może do czynienia z TESTO 560 ?
Stałem się posiadaczem tego wspaniałego sprzęt, ale niestety nie mogę znaleźc żadnego opisu co do funkcji :/
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

barbie

2011-04-29, 20:28:44
Top użytkownik
zwróć się o pomoc do R12--on jest ekspertem ds. manometrów elektronicznych .
  • Odpowiedz

mg

2011-04-29, 21:36:53
Top użytkownik
Słyszałem że jest z nimi problem bo nie można nigdzie znaleźć opisu funkcji.
  • Odpowiedz

llort

2011-04-29, 22:23:55
Zaawansowany użytkownik
Faktycznie to porażka.BUBLE i DREW o co tu chodzi?A w ogóle to jakieś ciśnienia absolutne i rzeczywiste?Ludzi popierdziliło chyba z KELWINAMI.Jakie przegrzanie skoro forum dotyczy chłodnictwa.A powiększenie średnicy rurociągu tłocznego moim zdaniem pachnie niezbyt dobrą prędkością i niezbyt dobrym powrotem oleju do sprężarki. :|
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
  • Odpowiedz

Sylwester20

2011-04-30, 08:49:50
Nowy użytkownik
llort napisał(a):Faktycznie to porażka.BUBLE i DREW o co tu chodzi?A w ogóle to jakieś ciśnienia absolutne i rzeczywiste?Ludzi popierdziliło chyba z KELWINAMI.Jakie przegrzanie skoro forum dotyczy chłodnictwa.A powiększenie średnicy rurociągu tłocznego moim zdaniem pachnie niezbyt dobrą prędkością i niezbyt dobrym powrotem oleju do sprężarki. :|
Dobrze jest najpierw cokolwiek poznać z podstaw chłodnictwa, a później wypowiadać się na ten temat. Bo inaczej, to tylko taczka zostaje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-04-30, 08:51:10 przez Sylwester20.)
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2011-05-02, 17:42:36
Top użytkownik
CoolMatic napisał(a):WItam kolegów po fachu.
Stałem się posiadaczem tego wspaniałego sprzęt, ale niestety nie mogę znaleźc żadnego opisu co do funkcji :/
Pozdrawiam
Witam

A z jakimi funkcjami masz problem?

Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

CoolMatic

2011-06-26, 22:06:35
Nowy użytkownik
stefanbud napisał(a):
CoolMatic napisał(a):WItam kolegów po fachu.
Pozdrawiam
Witam

A z jakimi funkcjami masz problem?

Pozdrawiam
Witam.
Ogólnie ze wszystkimi :/ bo jest ich troche. Dokładnie to odczyt funkcji pomiaru pracy urządzenia.
Jutro zrobie pare zdjęć...
Pozdrawiam

Pare przykladowych zdjec.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-06-28, 03:59:28 przez CoolMatic.)
  • Odpowiedz

llort

2011-06-27, 19:25:41
Zaawansowany użytkownik
Sylwester20 napisał(a):
llort napisał(a):Faktycznie to porażka.BUBLE i DREW o co tu chodzi?A w ogóle to jakieś ciśnienia absolutne i rzeczywiste?Ludzi popierdziliło chyba z KELWINAMI.Jakie przegrzanie skoro forum dotyczy chłodnictwa.A powiększenie średnicy rurociągu tłocznego moim zdaniem pachnie niezbyt dobrą prędkością i niezbyt dobrym powrotem oleju do sprężarki. :|
Dobrze jest najpierw cokolwiek poznać z podstaw chłodnictwa, a później wypowiadać się na ten temat. Bo inaczej, to tylko taczka zostaje.
No właśnie Sylwester20 Dobrze jest najpierw cokolwiek poznać z podstaw chłodnictwa, a później wypowiadać się na ten temat.Posiadanie klasy C bez umiejętności o niczym nie świadczy.Po co komu luneta skoro ślepy? Wink Smile
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa