Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Pytanie do administracji

24 Odpowiedzi, 21233 Wyświetleń

llort

2011-09-01, 17:51:51
Zaawansowany użytkownik
Sad Czy forumowicz stefanbud jest chroniony programem ochrony świadków.I jeszcze jedno czy ten program ochrony zezwala na poniżanie innych forumowiczów bez żadnej konsekwencji?Czy regulamin forum ma coś wspólnego z regulaminem ogólnie pojętym pojęciem dostępnym nawet na przeglądarce internetowej?Czy status klubowicza jest równoznaczny z ogólnie pojętym immunitetem?Proszę administrację o odpowiedż dlaczego sięga się do poziomu rasizmu.
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
  • Odpowiedz

crocens

2011-09-01, 18:16:35
Top użytkownik
źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz... jesteście opryskliwi do wszystkich, stefan tylko do ciebie llort, zastanów się dlaczego?

Podpowiem Ci: Jak Kuba Bogu tak bóg Kubie...
.
  • Odpowiedz

Shitashii

2011-09-01, 18:32:19
Moderator
Zaczął i skończył. A wy (my?) ciągniecie.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

crocens

2011-09-01, 18:32:28
Top użytkownik
ok, w jednym temacie zaczął, a llort? a Ty? w ilu tematach zaczęliście koledzy? Smile
.
  • Odpowiedz

llort

2011-09-01, 18:47:49
Zaawansowany użytkownik
Szkoda że ustawodawca owego regulaminu nie potrafi go egzekwować obligatoryjnie co do wszystkich forumowiczów.Raczej pseudo-regulaminu.Jest tak=Osoby działające na niekorzyść forum zostaną zablokowane
A powinno być tak=Osoby działające na niekorzyść forum i sztuki chłodnictwa zostaną zablokowane w szczególności hydraulicy typu klimowieszacz lub jak ktoś ładnie nazwał klimatolog.
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
  • Odpowiedz

llort

2011-09-01, 19:00:12
Zaawansowany użytkownik
crocens dotrzymaj treści wątku.Zastanów się po co kolejny wymiennik płytowy za skraplaczem.Będąc obiektywnym stwierdzisz że zacząłSB.Idąc dalej będąc obiektywnym stwierdzisz że regulamin forum nie działa.Sprytnie usunięto posty.Profesjionalizm komunistycznej cenzury?
  • Odpowiedz

crocens

2011-09-01, 19:09:17
Top użytkownik
Nie wiem llort, nie ja usuwam... gdybym ja usuwał to nie będzie ani Twoich ani Stefana...
.
  • Odpowiedz

Administrator

2011-09-01, 19:18:11
Administrator
zapomniał wół, jak cielęciem był?

Patus pochwal się wszystkim, ile dostałeś od nas maili z prośbami, abyś się uspokoił i ile razy do ciebie dzwoniliśmy. A może pochwalisz się, jakie posty napisałeś i co w nich było?
posty na szczęście natychmiast usunęliśmy, a ostrzeżenia dostałeś dopiero po kilku takich wyskokach.
Do innych stosujemy tą samą procedurę. zazwyczaj pomaga. Posty stefana zostały zmoderowane, albo usunięte , a z nim samym rozmawialiśmy.
Myślisz, że jesteś lepszy od wszystkich i wymagasz specjalnego traktowania?
a dlaczego?

Admin
  • Odpowiedz

Administrator

2011-09-01, 19:24:40
Administrator
ależ Patus właśnie to robimy!
a ty jesteś na to dowodem
cieszę się, że masz powody, aby być usatysfakcjonowanym
pozdrawiam
Admin Smile
  • Odpowiedz

llort

2011-09-01, 19:38:31
Zaawansowany użytkownik
Czy administracja mogła by odpowiedzieć na moje pytanie zamiast łamać regulamin nie odpowiadając w temacie.
  • Odpowiedz

llort

2011-09-01, 19:43:29
Zaawansowany użytkownik
llort napisał(a):Czy administracja mogła by odpowiedzieć na moje pytanie zamiast łamać regulamin nie odpowiadając w temacie.
Z tego co rozumiem forumowicze podzieleni są przez administrację na kategorie.Jednych regulamin dotyczy .Drudzy z immunitetem.Jak ta polska ma być demokratycznym krajem?
  • Odpowiedz

Administrator

2011-09-01, 20:00:32
Administrator
llort skoro nie potrafisz w postach znaleźć odpowiedzi to ci odpowiem:
1. forumowicz stefanbud nie jest chroniony programem ochrony świadków
2. nie ma na forum czegoś takiego jak program ochrony świadków
3. za poniżanie innych forumowiczów są konsekwencje
4. regulamin tego forum jest oparty na ogólnie przyjętych zasadach obowiązujących w internecie zmodyfikowanych o konieczne punkty.
5.każdy klubowicz ma równe prawa i obowiązki i nie obejmuje go żaden immunitet.
6.jeżeli uważasz, że dotyka cię rasizm, to masz obowiązek zgłosić to do prokuratury.

ponieważ zaraz zadasz tysiąc pytań uzupełniających, to uprzedzając to polecam czytanie regulaminu aż do skutku i zrozumienia. ze względu na Twój często okazywany brak zrozumienia i szacunku dla użytkowników forum na pytania dotyczące zmian w regulaminie odpowiadać Ci będę tylko na posty kierowane na prv.

pozdrawiam
Admin
  • Odpowiedz

llort

2011-09-01, 20:08:14
Zaawansowany użytkownik
6.jeżeli uważasz, że dotyka cię rasizm, to masz obowiązek zgłosić to do prokuratury.Mam prawo a nie obowiązek.
3. za poniżanie innych forumowiczów są konsekwencje.Dlaczego forumowicz stefanbud nie poniósł konsekwencji?
  • Odpowiedz

llort

2011-09-01, 20:13:47
Zaawansowany użytkownik
wojtek napisał(a):zapomniał wół, jak cielęciem był?

Patus pochwal się wszystkim, ile dostałeś od nas maili z prośbami, abyś się uspokoił i ile razy do ciebie dzwoniliśmy. A może pochwalisz się, jakie posty napisałeś i co w nich było?
posty na szczęście natychmiast usunęliśmy, a ostrzeżenia dostałeś dopiero po kilku takich wyskokach.
Do innych stosujemy tą samą procedurę. zazwyczaj pomaga. Posty stefana zostały zmoderowane, albo usunięte , a z nim samym rozmawialiśmy.
Myślisz, że jesteś lepszy od wszystkich i wymagasz specjalnego traktowania?
a dlaczego?

Admin
na szczęście żyjemy w wolnym kraju.
możecie założyć swoje fora i administrować nimi po swojemu.

co do znikających postów to ponownie informuję, iż po prostu zaczęliśmy dokładniej wdrażać w życie regulamin - posty nie na temat, bez sensu oraz obrażające innych są usuwane. kiedyś je moderowaliśmy, lecz również na skutek Twoich uwag to zmieniliśmy.

nie rozumiem Twojego oburzenia, przecież sam prosiłeś o lepszą moderację i zarzucałeś administracji, że nic nie robi.
więc robi.

pozdrawiam
Admin
Raczej nie na temat.Może warto zacząć porządki od własnegoM
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2011-09-01, 20:16:19
Top użytkownik
llort napisał(a):6.jeżeli uważasz, że dotyka cię rasizm, to masz obowiązek zgłosić to do prokuratury.Mam prawo a nie obowiązek.
3. za poniżanie innych forumowiczów są konsekwencje.Dlaczego forumowicz stefanbud nie poniósł konsekwencji?
Ponieważ więcej wniosłem od ciebie na to forum a ty oprócz tego że nic nie wnosisz to dużo niszczysz.
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

crocens

2011-09-01, 20:24:08
Top użytkownik
llort, nawet w demokracji sa równi i równiejsi... niestety ty jesteś tylko równy i kiedyś się o tym przekonasz Smile
.
  • Odpowiedz

llort

2011-09-01, 20:24:59
Zaawansowany użytkownik
stefanbud napisał(a):
llort napisał(a):6.jeżeli uważasz, że dotyka cię rasizm, to masz obowiązek zgłosić to do prokuratury.Mam prawo a nie obowiązek.
Ponieważ więcej wniosłem od ciebie na to forum a ty oprócz tego że nic nie wnosisz to dużo niszczysz.
Ja wniosłem kilogram złota a ty tonę żeliwa z demontażu kanalizacyjnych systemów typu split Smile
  • Odpowiedz

Administrator

2011-09-01, 20:28:43
Administrator
llort napisał(a):
stefanbud napisał(a):
Ja wniosłem kilogram złota a ty tonę żeliwa z demontażu kanalizacyjnych systemów typu split Smile

6. masz obowiązek obywatelski
3. stefanbud poniósł konsekwencje
Admin
  • Odpowiedz

Administrator

2011-09-01, 20:39:51
Administrator
ty i llort na początku też nie mieliście. jesteście lepsi od innych?
Admin
  • Odpowiedz

llort

2011-09-01, 21:07:22
Zaawansowany użytkownik
Dociekania dzisiejszego wieczora są bardzo proste,czy stefanbud jest poza prawem a regulamin forum to fikcja?
  • Odpowiedz

llort

2011-09-01, 21:23:53
Zaawansowany użytkownik
patusx1 napisał(a):Klubowicze maja lepiej Big Grin a regulamin jest ale czy ktos go przestrzega?
Nieprzestrzeganie jest dla obywateli.Egzekucja prawa jest rzeczą świętą i obligatoryjną nawet do tworzącego prawo i regulamin.
  • Odpowiedz

bxz

2011-09-01, 22:30:41
Zaawansowany użytkownik
co daje ta funkcja "dodaj jako spam"?
NO
  • Odpowiedz

llort

2011-09-01, 22:39:05
Zaawansowany użytkownik
Ta funkcja jest gwożdziem do trumny tego forum.
  • Odpowiedz

bxz

2011-09-01, 22:40:18
Zaawansowany użytkownik
ale co sie dzieje z wiadomosciami tak zgloszonymi? znikaja? kto ocenia i jak oceni to znikaja jak spam, wracaja jak nie spam... wiele jest pytan by to ocenic
NO
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa