Witam serdecznie,
Climatronic dziala pod maska...tzn przewody sa lodowate(cienki zasilanie zimne, powrot grubszy cieply) tak jak powinno byc, wszystko sie wlacza (wentylator etc...)
Problem pojawia sie w aucie, powietrze zamiast 4 stopni na wylocie ma moze okolo 20 stopni, jest ciut chłodniejsze (na zewnatrz 25 stopni) ale nie tak jak powinno byc. Pojawilo sie to w tym roku. W zeszłym sezonie dzialalao bez zastrzezen (mam autko od 2 lat)
Pragnę dodać iż gaz jest nabity, klima trzyma cisnienie, wiatraki sie włączją.
Klapki wszystkie działają, brak błędów w selfteście, przeskanowane VAGiem, brak błędów. Wszystkie klapki działają.
Bardzo proszę o pomoc co z tym fantem zrobić.
Z gory dziekuje
Climatronic dziala pod maska...tzn przewody sa lodowate(cienki zasilanie zimne, powrot grubszy cieply) tak jak powinno byc, wszystko sie wlacza (wentylator etc...)
Problem pojawia sie w aucie, powietrze zamiast 4 stopni na wylocie ma moze okolo 20 stopni, jest ciut chłodniejsze (na zewnatrz 25 stopni) ale nie tak jak powinno byc. Pojawilo sie to w tym roku. W zeszłym sezonie dzialalao bez zastrzezen (mam autko od 2 lat)
Pragnę dodać iż gaz jest nabity, klima trzyma cisnienie, wiatraki sie włączją.
Klapki wszystkie działają, brak błędów w selfteście, przeskanowane VAGiem, brak błędów. Wszystkie klapki działają.
Bardzo proszę o pomoc co z tym fantem zrobić.
Z gory dziekuje
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
co to wiedza najlepiej ... a ja tam radka i seniora lubie czytac najbardziej z tego forum