Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

serwisant Warszawa

11 Odpowiedzi, 13829 Wyświetleń

bartekyogico

2014-02-17, 16:28:50
Zaawansowany użytkownik
W nawiązaniu do apelu pracodawców w dziale "dam pracę" proponuję swoją kandydaturę na stanowisko serwisanta (chłodnictwo i automatyka)- głównie klima, przemysłówka, centrale went. i małe chłodnictwo.
Mam 42 lata, ponad 10 lat doświadczenia (obecnie pracuję w 4 firmie w karierze, w żadnej krócej niż rok), jestem samodzielny, nie piję i nie palę, mam samochód i prawo jazdy B oraz niezbędne uprawnienia (sep+chłodn.), ogólnie daję radę i mam tylko jeden feler: otóż na pracę zawodową mogę poświecić max 180 godz/mieś. Proszę o przemyślane oferty na: bartekyogico@o2.pl lub 601467511
Dzięki i pozdrawiam.
  • Odpowiedz

klimatolog

2014-02-19, 21:13:29
Top użytkownik
Ciekawi mnie dlaczego pracodawcy na tym forum między sobą narzekają na brak kandydatów.Być może najlepszym byłby kandydat.Mam osiem lat-piję jeszcze mleko-jestem po Politechnice-specjalność Termodynamika-projektowanie układów chłodniczych.Jako formę wynagrodzenia przyjmę kilka paczek BEBIKO.Po wypiciu mleka biegle władam językami.Jestem ciekaw ilu ludzi z forum znalazło pracę za pomocą zakładek.DAM PRACĘ POSZUKUJĘ PRACY.Wszyscy poszukują na forum pracowników.Tylko ci że posiadają doświadczenie nie spełniają norm wiekowych.Niestety doświadczenie i młodość nie idą w parze.W takich firmach wystarczy jeden doświadczony.To głupia strategia większości właścicieli tej branży.Zauważam nawet stagnację firm z takim podejściem że padają.A Rynek byłego szefa zdobywa pracownik lub pracownicy.Czy to świństwo?Nie to wolny rynek.A niektórzy pracodawcy zatrzymali się w czasie nie doceniając dziadków idących z biegiem nowych rozwiązań.Bartek lepiej póżno niż wcale.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
  • Odpowiedz

bartekyogico

2014-03-01, 07:01:14
Zaawansowany użytkownik
bartekyogico napisał(a):W nawiązaniu do apelu pracodawców w dziale "dam pracę" proponuję swoją kandydaturę na stanowisko serwisanta (chłodnictwo i automatyka)- głównie klima, przemysłówka, centrale went. i małe chłodnictwo.
Mam 42 lata, ponad 10 lat doświadczenia (obecnie pracuję w 4 firmie w karierze, w żadnej krócej niż rok), jestem samodzielny, nie piję i nie palę, mam samochód i prawo jazdy B oraz niezbędne uprawnienia (sep+chłodn.), ogólnie daję radę i mam tylko jeden feler: otóż na pracę zawodową mogę poświecić max 180 godz/mieś. Proszę o przemyślane oferty na: bartekyogico@o2.pl lub 601467511
Dzięki i pozdrawiam.
Nadal szukam, zachęcam do kontaktu.
  • Odpowiedz

oli78

2014-03-06, 11:54:28
Nowy użytkownik
Może brak ofert spowodowane jest Pana nie piciem, nie paleniem i posiadaniem prawa jazdy oraz samochodu Wink A tak na poważnie mało godz 180h w miesiąc, my na trzy dni marca mamy już 40-45h
  • Odpowiedz

bartekyogico

2014-03-07, 16:26:21
Zaawansowany użytkownik
oli78 napisał(a):Może brak ofert spowodowane jest Pana nie piciem, nie paleniem i posiadaniem prawa jazdy oraz samochodu Wink A tak na poważnie mało godz 180h w miesiąc, my na trzy dni marca mamy już 40-45h
Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa...
  • Odpowiedz

klimatolog

2014-03-07, 20:07:38
Top użytkownik
oli78 napisał(a):Może brak ofert spowodowane jest Pana nie piciem, nie paleniem i posiadaniem prawa jazdy oraz samochodu Wink A tak na poważnie mało godz 180h w miesiąc, my na trzy dni marca mamy już 40-45h
Jak tak będzie do końca roku to zastanów się czy nie jesteś niewolnikiem.?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-03-07, 20:09:48 przez klimatolog.)
  • Odpowiedz

oli78

2014-03-10, 13:42:57
Nowy użytkownik
Nie grozi mi niewolnictwo uwielbiam to co robie
  • Odpowiedz

bartekyogico

2014-03-11, 05:34:43
Zaawansowany użytkownik
oli78 napisał(a):Nie grozi mi niewolnictwo uwielbiam to co robie
Ciekawa interpretacja zagadnienia. Ja też to lubię, robię to co chcę robić, tylko nie odpowiadają mi warunki...
  • Odpowiedz

bartekyogico

2014-04-17, 03:21:44
Zaawansowany użytkownik
bartekyogico napisał(a):W nawiązaniu do apelu pracodawców w dziale "dam pracę" proponuję swoją kandydaturę na stanowisko serwisanta (chłodnictwo i automatyka)- głównie klima, przemysłówka, centrale went. i małe chłodnictwo.
Dzięki i pozdrawiam.
  • Odpowiedz

bartekyogico

2014-08-02, 04:45:48
Zaawansowany użytkownik
W zasadzie temat do zamknięcia. Od wczoraj zmieniłem pracodawcę i lekko charakter. Zostałem pracownikiem "utrzymania ruchu" jak to kiedyś się R22 wyśmiewał... Pieniądze niewiele mniejsze, zakład poważny, pełen social, godziny stałe i zaplanowane. Wolałem pracę w terenie, ale pracodawca nie zapewniał mi godnych i ludzkich warunków. Jednego serwisanta w terenie mniej, nie narzekajcie, że nie ma kim robić- przestańcie wyzyskiwać, nie kłamcie na rozmowach wstępnych, dotrzymujcie umów i jakoś to będzie, drodzy pracodawcy.
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie, oferty, wsparcie i kontrargumenty. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz

DBKlima

2014-09-16, 08:46:23
Top użytkownik
Unikał bym takiej firmy jak ognia.
Pracując w swojej firmie dorabiasz tylko siebie $
Pracownik pracując według godzin jakie opisujesz po sezonie nie wie jak ma na imię i nazwisko.
I nawet gdyby brał udział w % zysku nic tego nie zmieni, bo i tak pojawi się zmęczenie, partaczenie i wku....e.
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa